Zatímco na loňském předávání cen Český Slavík byla jednou z hlavních hvězd večera – a to i přesto, že sama nezpívá – letos chyběla. Agáta Hanychová (40) už prozradila důvod a rázem se veškerá pozornost přesunula k jejímu exmanželovi Jakubu Prachařovi (41).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jinak s tím Prachařem je to vtipné. Agáta tvrdí, jak mají dobré vztahy, že jediný, v kom je chyba, je Soukup.
A pak sama zveřejní, že to tak ve skutečnosti není, že jí Prachař nemůže vystát až tak, že jí znemožnil přístup na akci, na které by se možná ani nepotkali.
Na Zlatého slavíka jsem se dívala / ale ne na celého / jen jednou asi před 25 lety.Tehdy tam aspoň byla kultura mluvy a obleků přítomných zachovaná.
Minula jsem si pustila jen scénku, kde se válí Háma s někým ve vaně , slyšela jsem trapnost vůči Pergnerové a připadlo mi to děsně bazarové.
Hámu nesnáším, to byl takovej patolízal Gottovi a Ivaně, že ani nemluvit, Sokola nesnáším taky.Prostě mě štve.
Pokud se spojili ti kolem Prachaře a docíli, že tam paní Dopitová má plot, jedině dobře.Sedřela by s matkou, straou Žílou z Prachaře poslední peníz , ani chudina nemohla topit dětičkám na plný kotel a do 2 let má 12 milionů na byt na Letný.Agáta je na prachy, jak čert jako její matka.Na drby a pomluvy taky.
Plot jí dala i Krainová a jakkoli ji ráda nemám, v tomto bodovala.
Jak proflákla Agáta, Dopita je pořád v akci, pořád by na někoho vlítnul a jak Agáta propískla, musela ho zadržet, že je v podmínce, anebo že mu právě skončila, tak ať toho nechá.
Páni, u nich to tedy chodí, chudák ty děti!
Tak jestli byla loni Agáta na Slavících hvězdou večera, tak já jsem čínský mandarín. Prostě si jí tam Sokol a Háma namazali na chleba, když udělali žert na její chování a to je celé.
Celkem nechápu, že tahle blbka dostává prostor s každou kravinou. To už fakt není o čem psát?