Brzobohatá vyhodila Ondru: Největší špína na světě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Brzobohatá vyhodila Ondru: Největší špína na světě

Drama ve vile Zrádců vrcholí. Hra, která si pohrává s důvěrou, ale i lidskou psychikou, už pomalu míří do finále. U konce s dechem jsou ale i její členové - zvlášť pro Danielu Brzobohatou (46) je závěr show znatelné náročný. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
06. 12. 2025 20:12

Safinka : trapný kecy. Vím že v článku se jedna o jiného Ondru ale ja se vyjadřuju k Ondrejovce Tifanovce a nikdo jim do soukromí nezasahuje! Ne skutečně! Jen píšu svůj názor, tedy moje domnělá pravda, vycházející z toho co píšou v médiích . Jestli je to jinak, tak ty dva můžou být v klidu. A vaše bláboly?! jsem spokoná , ja si nevzala tranďaka dvakrát rozvedeného. Takže pardon pani chytrá, asi nebudu teď hroutit protože možná jen melete stejný nesmysly jako ja !? Takže co? Co mi na tu vaši logiku povíte dál?

safinka59
14. 11. 2025 04:57

Jsem zděšená ! Zde v TV probíhá další z řad show jako všude jinde na světě. Jelikož nesleduju vůbec žádné reality CZ, nemůžu se vyjádřit... ale z upoutávek je evidentní, že vyhrává ten nejvíce prolhaný manipulátor.
Ale !!! Proč do toho pletete a komentujete soukromý život kohokoliv ? Zamindrákovaní jedinci máte na talíři Danielu a Ondru - manžele, peníze, dokonce Kuchařovou. Jste normální ? Ať si každý vydělává jak chce, ať si každý žije ten svůj život a také nikomu nic není po tom, kdo s kým žije. A víte, že vždy nejvíce křičí a rozdává rady právě ten, který je nešťastný ze svého života ? Navíc, dle komentářů mnozí ani nepochopili pointu článku, není Ondra jako Ondra a směrem ke komu se Daniela vyjádřila o svém rozpoložení... Jak se říká: žij a nech žít.

BarSmith
12. 11. 2025 04:53

Ondro měl sis najít chlapa, a neotravovat ženským život. Ženskou si můžeš udělat sám.
Nepoškodilo by tě víc než teď ta tahanice z tvoji bývalou manželkou, je ostudná a víš proč?? To ty jsi zveřejnil ten fakt že se převlékáš za ženu. Do té doby to nikdo nevěděl. To ty sám jsi na to upozornil ve chvíli kdy jsi se začala bránit před tím že tvoje exmanželka to začala řešit u soudu. Ale do té doby to věděl jen ten soud . Tak buď máš krátkou paměť a nebo jsi mistrně vypočítavý.
Kdyby jsi medium sám neřekl ona me špiní a pomlouvá skrz to že něco… Tak to veřejně nebylo. Ja třeba jsem si to přečetla v článku kde jsi se první bránil ty. Od Taťány to skutečně nevzešlo. Ona to možná předkládala u soudu ale soud nejsou media , to jsi si provařil sám.

BarSmith
12. 11. 2025 04:48

Vůbec se k sobě nehodí, ona mohla mít za partnery jiný Esa i ze zahraničí a nakonec dělá jen volavku pipinovi . Smutný

BarSmith
12. 11. 2025 04:46

Bella : nevím proč odešla z Tv ale je pravda že leze do různých pořadů a moderuje různé akce a za to může poděkovat svému manželovi. Takže když si prijde jako špína , tak ne kvůli lidem kolem sebe ale možná kvůli němu. On Ondřej totiž ztratil soudnost a každá jeho žena lezla do nějakých podobných pořadů …
Asi si říkají o geniální honorář, protože oni jsou přece oba známí a geniální???

bella.
11. 11. 2025 22:13

Kristepane, hraje si na seriózná ženskou, proč tam leze a odhaluje nitro?
Neviděla jsem jediný díl a ani s pistolí u hlavy bych tím neztrácela čas.Ona ano a dobrovolně.Od doby co odešla z TV ( nevím v jaké pracovala , protože TV nesleduji ) myslím ještě nikde nepracovala, jen se poflakuje .Že ji to baví.Vystudovala VŠE a asi si už z toho nic nepamatuje.Takhle vyhodit mozek ! Ach jo !

BarSmith
11. 11. 2025 18:26

Aha , ja myslela že přišla na to ze její manžel je ta špína 😂🤣 ale Tiffany o sebe pečuje

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.