Kotek přiznal hrozný strach: Vojta už zhubnul 15 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Kotek přiznal hrozný strach: Vojta už zhubnul 15 kilo!

Sedmatřicetiletý Vojta Kotek si dává během budování zemědělského hospodářství řádně do těla. Moderátor detektivní show Zrádci přitom neskrývá, že v jeho farmářské činnosti existují činnosti, která tzv. nedává a má z nich doslova noční můru!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
11. 11. 2025 18:36

Dianthos; kdo umí ten umí?A Co umí ?? Kdyby jste měl jeho prachy za to Trapný vystupování v Tv a ještě vám stavbu platila Tv tak by jsem si taky pískala noooo !!! Takovým lidem se to píská na lesy co …

BarSmith
11. 11. 2025 18:32

Jity kteří místní?? Vždyť tam nic kolem není??? A že projede vesnici tak opravdu asi slušně. Nikdo o tom ani neví

jity
12. 11. 2025 10:18

Najděte si článek Bude Vojta Kotek farmářem a myslivcem. Tam se Kozárovičtí vyjadřují, ale kdo to vám neřeknu protože je neznám. Je tam jmenovaný třeba starosta.

BarSmith
11. 11. 2025 18:31

No tak až ten dům postaví a bude mít podobu farmy nebo statku tak ať to tam tak nazývají. Ale staví se to asi hezky za peníze Televize. He he … 😜

BarSmith
10. 11. 2025 22:39

Ivano S : no nevidím na tom vůbec nic borcoviteho. Videla jste někdy skutečnou farmu ?? Asi ne . Lidé mají opravdové statky a zvířata a jsou zvyklí těžce pracovat a nikdo je u toho nenatáčí ani je nefinancuje. Škoda že televize nešla a nenatáčí skutečné farmy a nepodpoří jejich činnost finančně. Tady pan borec má jistě vlastních prostředků DOS ale i tak využil svého placeného času k tomu že pracuje na svém místě.
Zatim to ani jako farma nevypadá. Jedna maringotka kurník a prolézačky pro děti není u mě farma i když tam má zvířata . To vypadá jako 1% z cirkusu Humberto.

jity
11. 11. 2025 09:22

Tak já se na to nedívám a je mi jedno co tam Kotek vyvádí. Jen jsem někde zaznamenala, že místní lidé si ho chválí, že nemá manýry celebrit a je na ně příjemný.

petersonick
10. 11. 2025 19:38

Vždyť je to jen televizní projekt,nevěřte tomu.Až to za půl roku dotočí,tak to zbouraj jako kulisi v Osadě a bude po ptákách.

Dianthos
11. 11. 2025 09:14

To určitě ne. Staví si tam dům. Dům na samotě, obklopený velkými, vlastními pozemky. Komu se to poštěstí, který územní plán toto umožňuje? O farmaření si tedy myslím svoje. Pár oveček a koně na hraní a trochu zeleniny pro vlastní potřebu. Kdo umí, ten umí.

Ivana Sukenikova
10. 11. 2025 18:05

Je borec! To jeho farmaření se mi líbí opravdu se snaží a má odvahu něco tak velkého vybudovat!
Na show Zrádci se nedívám už jen ukázky se mi hnusí!
Kotkovi a jeho rodině fandím a držím pěsti štěstí ✊ . Ať mu farma vzrůstá!

BarSmith
10. 11. 2025 16:39

Jo začal makat a díky fyzické námaze hubne a hned se bojí o zdraví ? Co by za to daly některé dámy, kdyby kvůli svému pracovnímu nasazení hubly. Aspoň mu naběhnou svaly a bude mít vydrž. Do teď vypadal jako hezky udržovaný a vypapaný princ bečka . 😁

Dianthos
11. 11. 2025 09:15

BarSmith - nebojí se o zdraví. Bojí se couvat s vlekem.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.