Sedmatřicetiletý Vojta Kotek si dává během budování zemědělského hospodářství řádně do těla. Moderátor detektivní show Zrádci přitom neskrývá, že v jeho farmářské činnosti existují činnosti, která tzv. nedává a má z nich doslova noční můru!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dianthos; kdo umí ten umí?A Co umí ?? Kdyby jste měl jeho prachy za to Trapný vystupování v Tv a ještě vám stavbu platila Tv tak by jsem si taky pískala noooo !!! Takovým lidem se to píská na lesy co …
Najděte si článek Bude Vojta Kotek farmářem a myslivcem. Tam se Kozárovičtí vyjadřují, ale kdo to vám neřeknu protože je neznám. Je tam jmenovaný třeba starosta.
Ivano S : no nevidím na tom vůbec nic borcoviteho. Videla jste někdy skutečnou farmu ?? Asi ne . Lidé mají opravdové statky a zvířata a jsou zvyklí těžce pracovat a nikdo je u toho nenatáčí ani je nefinancuje. Škoda že televize nešla a nenatáčí skutečné farmy a nepodpoří jejich činnost finančně. Tady pan borec má jistě vlastních prostředků DOS ale i tak využil svého placeného času k tomu že pracuje na svém místě.
Zatim to ani jako farma nevypadá. Jedna maringotka kurník a prolézačky pro děti není u mě farma i když tam má zvířata . To vypadá jako 1% z cirkusu Humberto.
Tak já se na to nedívám a je mi jedno co tam Kotek vyvádí. Jen jsem někde zaznamenala, že místní lidé si ho chválí, že nemá manýry celebrit a je na ně příjemný.
To určitě ne. Staví si tam dům. Dům na samotě, obklopený velkými, vlastními pozemky. Komu se to poštěstí, který územní plán toto umožňuje? O farmaření si tedy myslím svoje. Pár oveček a koně na hraní a trochu zeleniny pro vlastní potřebu. Kdo umí, ten umí.
Je borec! To jeho farmaření se mi líbí opravdu se snaží a má odvahu něco tak velkého vybudovat!
Na show Zrádci se nedívám už jen ukázky se mi hnusí!
Kotkovi a jeho rodině fandím a držím pěsti štěstí ✊ . Ať mu farma vzrůstá!
Jo začal makat a díky fyzické námaze hubne a hned se bojí o zdraví ? Co by za to daly některé dámy, kdyby kvůli svému pracovnímu nasazení hubly. Aspoň mu naběhnou svaly a bude mít vydrž. Do teď vypadal jako hezky udržovaný a vypapaný princ bečka . 😁