Zpěvačka Lucie Bílá (58) rozšířila své nemovitostní portfolio o další pražskou adresu. Jak zjistil server eXtra.cz z údajů Katastru nemovitostí, umělkyně, která vystupuje pod svým občanským jménem Hana Zaňáková, zakoupila byt v pražských Nuslích. Cena se podle dostupných informací pohybuje kolem osmnácti milionů korun.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Bella nediskutuje ta konstatuje a vyhrožuje a poroučí; slovy jako ZALES!! Jak chcete diskutovat když má dotyčný zalézt!!!
To mi říkala moje máma když jsem byl malá . ZALEZ!!!
Nechtějí vědět jak dopadla !!! 😮💨 Na staré kolena zůstala zalezlá ve svém bytě !!!
BarSmith
------
Co ti říkala tvoje máma je v podstatě každýmu jedno.
Mělo by tě zajímat toto:
Teď hned sem napiš, kdy a komu údajně já vyhrožuju.
Teď hned a sem 👉
Aspoň budeš mít nějakou práci, než furt tady tapetovat tvoje zblitky
Jozef Baumgartner
---------------------------------
Stačí, když uleví našemu hospodářství na ty zdejší UA, ale bacha je tady fanatička proukrajinská jity.Jenže právě tihle hloupí jsou voliči 5kolky.
-----------------------------------
v Česku úředně podchycených osob z UA činí s 630 000 Ukrajinců. 👉 Přibližně 76 % uprchlíků tvoří ženy a děti . tj.478 800.
Nejvíce Ukrajinců žije v Praze a Středočeském kraji,
V 👉👉👉 r. 2025 se odhaduje, že přibližně 30–40 % ukrajinských matek s dětmi v Česku 👉nepracuje, zejména kvůli péči o děti, jazykové bariéře .... Přesná čísla nejsou veřejně dostupná, ale kvalifikované odhady vycházejí z dat o zaměstnanosti uprchlíků,
👉 191 520 matek nepracuje
👉Nepracující ukrajinské matky s dětmi stojí český rozpočet přibližně 👉 8–12 miliard Kč ročně. Přesná částka závisí na počtu osob, typu podpory a regionu.
💰 Odhadované výdaje Česka na nepracující ukrajinské matky s dětmi (2025)
Podle dostupných analýz Ministerstva práce a sociálních věcí a médií:
Tak ty empatie jsem nemyslela na UA, ale na osoby diskutující. Co oni si myslíš atd. Vůbec proč s takovým povlem by ses měla ty krásná, chytrá a movita zahazovat. Takový lidé jako ty přece mají jiné starosti.