Dlouho předtím, než rezort práce Mariana Jurečky (44, KDU-ČSL) od října přešel na nový dávkový systém, volala odborná veřejnost po zprovoznění výpočtové kalkulačky. Ta už je sice konečně na světě, zvědavost žadatelů o tzv. superdávku ale moc neuspokojí.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ja musím založit stranu a zavedu tu pořádek, muj systém vygeneruje kdo skutečně potřebuje finanční podporu důchodci neošidný matky nemocni lidé a ty bohatý *** co si nestydí říct o každou korunu tem to ještě zvýšit a zmapovat poměry mezi lidmi a firmy a státní firmy a ne tajný velký bratr ze vás každý gauner smiřuje a sleduje za úplatu, oko velký Sestry (mě) vás bude sledovat a bude pořádek a ne korupce šikana a omezování výmysly a pomluvy.
Pěkně jim to všechno zaplaťte a pak se přihrnou i rusaci z to ze jste jim tak láskyplně pomáhali. Zjistila jsem ze i v USA je dost lidí na straně Ruska a Ukrajinu vnímají jako zdroj války a sociálních problémů
Nikdy nezapomenu na to jak na sociálce me madam poslal do.. a to jsem přišla na úřad jako mladá svobodná matka , přijela jsem autobusem na který jsem si půjčila a vedle mě seděla rodinka která vystupovala z BMW a madam matce dětí tykala jako známe a pánovi radila ať vyplní nejnižší možný příjem aby dosáhly na vše o co žádají. Asi měli pocit že jsem dement . Škoda že jsem tehdy neměla chytrý mobil a ty podvodníky si nenahrála . Dneska je třeba i skrytou kameru mít na sobě když s někým komunikujete . Z lidí v ČR je lidský odpad.
Jo a jeďte to podpoří spis nelegální činnosti, plno lidí s větší častou peněz naloží úplně jinak a mnohdy to bude ve prospěch nějakého hazardu, nesprávné investice a další…
Ale když super dávka tak super dávka která podpoří vše, jen ne to co by měla
Pane Babiš napíšu vám to na váš veřejný účet a budeme ontom debatovat. Asi vám budu muset radit jak řídit stát, je mi divné že zrovna vy který sam skoupil kde co to nechápe a furt vypouštíte nějaký super dávky, nehledě na to že finance ***amotný půjdou a čas peněz utratí za uplně něco jiného a pak zas nebudou mít na peníze na základní věci určené k životu.
A zadat si budou lidé kteří žijí v podnájmu a peníze půjdou zas cizincům a bohatým. Protože uprchlíci cizinci tu skoupili nemovitosti které pronajímají Čechům a další peníze vyberou za nájem ti kteří maji taky dost peněz. A státu půjde zpět jen minimum peněz které vypustí. V podstatě dluh se pokrývá dluhem a zbytek jde do kapsy zas jen bohatým . Idiotsky stát.
Kdyby jste jednoduše začali stavět (stát) pro lidi a mladé rodiny byty a domky a peníze za najem by se vám v podstatě vraceli od nájemníků Čechů, cizincům by jste ještě měli zvýšit daně za nakupování nemovitostí i pozemků. Jsi cizinec chceš tu žít ? Tak to bude o dost dražší. Takhle se vydělávají peníze ale v tomto státe to vedou lidé kteří dělají opak . Otázka je jestli jsou to idioti nebo vlastizrádci kteří úmyslně jdou na ruku lidem kteří se tu nenarodili.
Super dávka jw další super hovadina . Kdyby nedávali super dávky uprchlíkům , mohli dal lidem přispívat a ověřovat si to. To by ale super ženy ze sociálky musely taky někdy zdvořile zvednout pozadí z kancelářských židliček a jít na procházku a podívat se komu peníze schvalují a nebo aspoň důkladně prověřit členy rodiny. Jenže on se asi databáze občanů vede už jen na kriminálce .
Tenhle stát a lidi v něm půjdou pěkně do kopru podle toho jak je systém zatížen dluhem, díky kterému se tu cizinci mají dobře ale rodilí nebudou mít důchody. Bude to jako v bibli, chodící živí mrtvý (zombie)
Ne superdávku musí mít jedinec asi super mozek,aby to dal dohromady.
Musím uznat , že v tom jsou naši chránění cizinci geniální, i když vykazují jen základní vzdělání
jity
Já tvrdě rozlišuji naše a cizí dávkaře. Jasný ? Míra našich je násobně nižší, než přivandrovaných za lepším.
A dost už.Jen v ů l tohle nepochopí!
Čti!
Demografie uprchlíků👇
Přibližně 76 % uprchlíků tvoří ženy a děti
Celkově v Česku úředně podchycených osob z UA činí s 630 000 Ukrajinců. Přibližně 76 % uprchlíků tvoří ženy a děti . tj.478 800.
Nejvíce Ukrajinců žije v Praze a Středočeském kraji.
❗👉V roce 2025 se odhaduje, že přibližně 30–40 % ukrajinských matek s dětmi v Česku nepracuje, zejména kvůli péči o děti, jazykové bariéře ....❗👉Přesná čísla nejsou veřejně dostupná, ale kvalifikované odhady vycházejí z dat o zaměstnanosti uprchlíků, 191 520 matek nepracuje.
❗👉Nepracující ukrajinské matky s dětmi stojí český rozpočet přibližně 8–12 miliard Kč ročně.❗👉 Výdaje zahrnují humanitární dávky, školství, zdravotní péči a podporu bydlení. Přesná částka závisí na počtu osob, typu podpory a regionu.
Podle dostupných analýz Ministerstva práce a sociálních věcí a médií
A ty , jity, bud uváděj fakta, nebo už drž h u b u !❗
Hubu drž ty, já uvádím fakta z úřadu práce. Co znám Ukrajince tak ti pracují a žádné dávky neberou, proč by asi měli. Ti co nepracují těm bych také nic nedávala. Jsi hnusná nenávistná možná ani nejsi žena a už vůbec ne krásná. Ta by tolik netrpěla nenávistí.
Fakta ty slyšet nechceš, už jsem tady uváděla slepého Ukrajince, který dostává z UA částeční invalidní důchod a pracuje jako masér. Dcera dělá v sociálních službách a sehnala mu práci. Jinak musí platit bydlení a pokud ne tak bude mít smůlu. Dcera je s ním v kontaktu tak i jeho sourozenec tady pracuje. Již jsem to tady uváděla a jedině co jsem od tebe dostala prý mám držet hubu. Ono se to holt nehodí.