Honza v show Naked Attraction: Jako Karlík v továrně na čokoládu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Honza v show Naked Attraction: Jako Karlík v továrně na čokoládu!

Česko-slovenská verze nahé seznamky Naked Attraction nabírá na obrátkách! V druhém díle si vybírá z pěti nahých žen svérázný Honza (30) z Moravy. A rozhodně si nebere servítky!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
18. 10. 2025 04:27

Bella: Bello
Přihlásíš se ? Mohla bys zazářit, ukázat všem nejen fyzickou krásu ale i tu vnitřní krásu a inteligenci. Aspoň by se na to dalo koukat.😅 psala jsi přece ze jsi výjimečně krásná a inteligentní žena.👩

BarSmith
16. 10. 2025 20:18

Zajímalo by mě zda moderátorka kromě slušného platU, má zajištěného kvalitního psychoterapeuta a ja na jejím místě bych potřebovala i psychiatra.
Troufám si říct že je to pro otrlé a za mě by se nemusela stydět na místě moderátorky i Agáta Hanychová, ta mohla hodnotit panské údy z fleku. 😁 jinak po slehnuti ani ne jedné minuty když byli ti lidé nazí jsem si malinko ublinkla . Psychosomatická reakce. A teď už nechci zas vedet že něco takového existuje.
Hezký den přeji všem .

BarSmith
15. 10. 2025 16:23

🥴🤢🤮😵‍💫

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.