Doufala, že se po pauze znovu objeví v nekonečném seriálu Ulice, kde roky ztvárňovala svéráznou Vilmu Nyklovou. Jenže místo pořádné role zažila Jaroslava Obermaierová (79) obrovské zklamání.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jako herečku jsem ji měla ráda, ale tím jak je hamižná se mi docela zprotivila. Herci by neměli dělat z lidí blbce, že nemají, co mají říkat ti, kteří celý život pracovali a na stará kolena jim také musí stačit důchod, který oni jako ona nemají.
Dejte jí pokoj !
-------------------
Je to skvělá ferečka, co má si vydělala, celoživotně podporuje mentálně postiženého syna a nikde nežebrá o pomoc, na rozdíl od jiných parazitů v naší zemi!
Ulici jsem nikdy neviděla, ale když se to vleče jako ta Růžovka ( taky jsem neviděla ), pak v tom hrají jistě mnohé seriálové " hvězdy " co to jen odříkají a běží vydělat jinam.
Její názory na to, jak se mají lidé ve stáří sdílím. Celý život pracují a pak jim vláda Fialy rozdrobí příjmy na " potřebné cizince ", anebo na neukočírované energie.
Dyť ona má pravdu a nezáviďte jí.Není co ! Jste jak hyeny.
Stát by se měl zaměřit na vlastní, ne rozhazovat na cizí!Ale to vás, zdá se netrápí, že Fiala tady rozhazoval z cizího jako blázen.
------------------------------------------------------------------