Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 16. listopadu 2025

Svátek slaví Otmar, zítra je Den boje za svobodu a demokracii / Mahulena

Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Valašského krále musela z divadla odvézt záchranka – během pátečního večerního představení se Bolkovi Polívkovi (76) náhle přitížilo a hra musela být okamžitě přerušena. V sále zavládlo napětí a obavy o jeho zdraví.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

miroslava13
12. 10. 2025 17:23

bude hrát do smrti? má to zapotřebí? už by měl odejít do důchodu a přestat nasávat. Má spoustu dětí, tak by se jim měl věnovat. A netrdlovat po divadlech.

Inka
12. 10. 2025 05:21

Nepatřím mezi fandy Polívky, přesto jsem pochopitelně nějaký film viděla. Proto se ptám, v čem byl lepší či dominoval od ostatních ?! Česko má takovou směšnou vlastnost. Postavilo se zde na ten nejvyšší level kulturního dění řada tzv. hvězd z řad pěvců a komediantů, ač je opravdu nikdo nezná dále, než kde končí hranice bývalého Československa. Polívka je alkoholik, válící se z každé akce po schodech, či při odchodu ho musí podpírat. Je to člověk morálně nezpůsobilý, pasoval se do demokrata, který se neštítí vylézt na pódium a za peníze poučovat, vybízet a hlásat, která politická strana je nejlepší a máte volit. Copak je národ nesvéprávný? Směr chce určovat osoba, která tajtrdlíkuje v reklamách a pod rouškou jediného správného za milionové dotace rozděluje národ se svým synáčkem. Vnímám člověka jako celek. Může mít sebevětší líbivý vzhled, pokud však trpí absencí duševní morálky, palec dolu.

laskava
12. 10. 2025 16:55

Souhlasím s Vámi.

René Hejma
11. 10. 2025 17:37

.... kamarádi z mokré čtvrtě už na něj čekají , Peca , Bartoška , Heřmánek a mnozí jiní.

Franta Flinta
11. 10. 2025 15:16

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bella.
11. 10. 2025 14:26

Možná s ním dodatečně seklo že na poslední chvíli urval dotace v milionech od SPOLU spolku na radnici
Bolek Polívka se mi totálně zhnusul.A když jsem poslouchala , jak koktá a plive špínu Bára Hrzánová, kerá má se svou vlastní identitou plno práce a kope do všeho co není SPOLU, chtělose mi ji seřvat!
Umělci většinově spadají do kategorie méně mentálně vybavených.Co mají v genech navíc o talentu, to je za cenu , že tam mají méně IQ.

Franta Flinta
11. 10. 2025 15:17

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

laskava
12. 10. 2025 16:56

Uživatel_5337754
11. 10. 2025 13:05

Zapíjel prohru Spolu. Nebudou dotace.😀

jity
13. 10. 2025 12:06

Ale dotace budou oni si je vynutí. Ti se nenchají ošidit.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.