Valašského krále musela z divadla odvézt záchranka – během pátečního večerního představení se Bolkovi Polívkovi (76) náhle přitížilo a hra musela být okamžitě přerušena. V sále zavládlo napětí a obavy o jeho zdraví.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
bude hrát do smrti? má to zapotřebí? už by měl odejít do důchodu a přestat nasávat. Má spoustu dětí, tak by se jim měl věnovat. A netrdlovat po divadlech.
Nepatřím mezi fandy Polívky, přesto jsem pochopitelně nějaký film viděla. Proto se ptám, v čem byl lepší či dominoval od ostatních ?! Česko má takovou směšnou vlastnost. Postavilo se zde na ten nejvyšší level kulturního dění řada tzv. hvězd z řad pěvců a komediantů, ač je opravdu nikdo nezná dále, než kde končí hranice bývalého Československa. Polívka je alkoholik, válící se z každé akce po schodech, či při odchodu ho musí podpírat. Je to člověk morálně nezpůsobilý, pasoval se do demokrata, který se neštítí vylézt na pódium a za peníze poučovat, vybízet a hlásat, která politická strana je nejlepší a máte volit. Copak je národ nesvéprávný? Směr chce určovat osoba, která tajtrdlíkuje v reklamách a pod rouškou jediného správného za milionové dotace rozděluje národ se svým synáčkem. Vnímám člověka jako celek. Může mít sebevětší líbivý vzhled, pokud však trpí absencí duševní morálky, palec dolu.
Možná s ním dodatečně seklo že na poslední chvíli urval dotace v milionech od SPOLU spolku na radnici
Bolek Polívka se mi totálně zhnusul.A když jsem poslouchala , jak koktá a plive špínu Bára Hrzánová, kerá má se svou vlastní identitou plno práce a kope do všeho co není SPOLU, chtělose mi ji seřvat!
Umělci většinově spadají do kategorie méně mentálně vybavených.Co mají v genech navíc o talentu, to je za cenu , že tam mají méně IQ.