Takové ponížení si Obermaierová nezasloužila: Jsem sice chudá, ale hrdá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 16. listopadu 2025

Svátek slaví Otmar, zítra je Den boje za svobodu a demokracii / Mahulena

Takové ponížení si Obermaierová nezasloužila: Jsem sice chudá, ale hrdá

„Naposledy jsem tam byla v květnu točit nějakou drobnost. Pak už jsem se nic moc nedozvěděla. Jen to, že je potlačená má linka," smutně Jaroslava Obermaierová okomentovala přístup produkce seriálu Ulice. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
11. 10. 2025 07:16

Jste všichni míč rozežraný. Rozmíchaný jsou tu jiny kteří potřebují pomoc

BarSmith
11. 10. 2025 07:15

V Tv Šetři kde se dá aby mohli platit jiny postavy to je jasny ale z 18tisic se dá slušně vyžít, jestli neplatí nájem, jen energie.
Ja mit 18 cku jen pro sebe tak ani nevím za co ji utratit boty a kabát mám.Jidlo už je nuda, to je taky furt do kola, možná za kulturou vyrazit?
At sw odstěhuje n samotu tam nic potřebovat nebude kromě dřev n zatop. Par slepic=míchaný vajíčka 🍳 mléko koupí trvanlivé chléb si upeče . Stačí konec tečka a bude tu 150let. 😂

fany22
10. 10. 2025 08:43

Co to je za úvahu? Proč by zrovna ona měla mít nějaký nárok hrát tam na doživotí? Tím seriálem za dvacet let prošly stovky herců, a skoro pokaždé byla ta jejich postava po čase zase nahrazena jinou. Kdopak tam vydržel takhle dlouho? Ale jenom ona pořád kvílí, jako by se jí děla nějaká křivda. Za těch dvacet let, co je v důchodu, ji nikdy nenapadlo, že ten parádní výdělek jednou skončí?
Stejně je to už celé nanic. Nudné, nevěrohodné, už vůbec ne ze života.

Anna Třísková
09. 10. 2025 21:10

Tato dáma si pořád jen stěžuje. Ale za reklamy dostává vic peněz než za Ulici. Tím vším je tak otravná, že ji z Ulice konečně odstranili, její arogance měli i tam už dost.

ELLA Průšová
09. 10. 2025 21:56

lekno
09. 10. 2025 15:01

Pokud mám správné info, ten zrenovovaný dům již p. Jaroslava O. nevlastní. Přepsala ho kompletně na syna. Paní má teď tuším byt jednopokojový nebo garsonku kdesi v Praze, pokud i tu neprodala. To je asi všechno. V podstatě svůj hlavní majetek darovala Jarouškovi.. Tak tady do ní nerýpejte – není moc bohatá. Porovnejte její penzijní příjem s příjmy vašich politiků, například.. Považuji za podlé, že má smlouvu na rok ohledně toho seriálu a přesto v něm nemůže hrát. Ty 3 věty si šéfová může někde strčit ! Ty vymyslela jen kvůli té smlouvě – jak zatuchlé ! Podle té smlouvy měla mít p. Jaroslava zřejmě zajištěn pravidelný příjem z pravidelného hraní své postavy. Vždyť další herci tam hrají mnohem více a peníze se jim sypou ve velkém ! Pokud má ona smlouvu, neméli ji takhle obejít. No oni ji opravdu vymazali z té Ulice, jak vidím. A není těžké se dovtípit, proč. Hanebné mi to od nich přijde..

Uživatel_462264
09. 10. 2025 08:35

Paní Obermaierová, prosím vás, už s tím pláčem nad svou chudobou přestaňte a nerouhejte se, abyste se chudou opravdu nestala.

ad-ga
09. 10. 2025 08:34

Chudého člověka si představuji jinak, ne že má chalupu a byt. Ona je chudá duchem, klientem pro Chocholouška.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.