Spekulace o rozpadu manželství Marka Ebena a Markéty Fišerové se opakují s železnou pravidelností. Jenže skutečnost je jiná. Moderátor sám to potvrdil jasně: „Když jste církevně oddáni a jste praktikující katolík, není to legrace. Manželský svazek je uzavřen opravdu na celý život. Pro mě je manželství svátost, za Markétu budu vždy bojovat,“ vzkazuje.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A proto sbohem Matrix a idioti všeho druhu . At vás ovládají ještěři z pekla.
O mě se snažili Alw ja je mam na své straně, no a kdyz jsem u toho videla jsem vzdálenou budoucnost. Budu vám vládnout a budete cestovat casem a létat auty vzduchem a oválnými vesmírnými loděmi. Ale čekej až po třetí atomové válce az trochu zmutujete …
Jsem kdysi dávno četla v jedné knize o UFO, že televizní stanice (kanály a příjem) jsou vesmírný kanál brána něco jako černé dírky , prostředek pro Minozemstany , tunely kterými nejen sleduji lidstvo mohou se k lidem dostat ale ze jw to proste temná energie. Ze nás diky ni ovládají a vědí co děláme jak přemýšlíme atd . Kdo propadá Médiím je v. Podstatě v pekle. Knihy jsou boží dílo a media jsou od satana .