Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Spekulace o rozpadu manželství Marka Ebena a Markéty Fišerové se opakují s železnou pravidelností. Jenže skutečnost je jiná. Moderátor sám to potvrdil jasně: „Když jste církevně oddáni a jste praktikující katolík, není to legrace. Manželský svazek je uzavřen opravdu na celý život. Pro mě je manželství svátost, za Markétu budu vždy bojovat,“ vzkazuje.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Jiří Zvoníček
05. 11. 2025 14:28

Tem pravím "člověk-frajer!"

BarSmith
09. 10. 2025 17:23

Hanz Ditrich, jezdi někteří vozíčkáři samy a jde vedle nich pes na vodítku ale občas je to tragický pohled, hlavně na chudáka psa.

hanz dittrich
09. 10. 2025 06:46

člověk na voziku si těžko bez pomoci vyjede na vozíku se psem na hodinové prochazky bez pomoci. Eben lže jako celý život.

BarSmith
09. 10. 2025 03:11

Pochybuji že Eben by byl ten typ kdo opustí manželku která je na vozíku.
Ten k tomu nemá důvod ani povahu.

BarSmith
09. 10. 2025 03:06

A proto sbohem Matrix a idioti všeho druhu . At vás ovládají ještěři z pekla.
O mě se snažili Alw ja je mam na své straně, no a kdyz jsem u toho videla jsem vzdálenou budoucnost. Budu vám vládnout a budete cestovat casem a létat auty vzduchem a oválnými vesmírnými loděmi. Ale čekej až po třetí atomové válce az trochu zmutujete …

BarSmith
09. 10. 2025 03:04

Jen si zmapujte kolik těch lidi kteří pracuji pro media a televizní stanice má nějaké problémy děje se jim něco špatného atd…

BarSmith
09. 10. 2025 03:02

Jsem kdysi dávno četla v jedné knize o UFO, že televizní stanice (kanály a příjem) jsou vesmírný kanál brána něco jako černé dírky , prostředek pro Minozemstany , tunely kterými nejen sleduji lidstvo mohou se k lidem dostat ale ze jw to proste temná energie. Ze nás diky ni ovládají a vědí co děláme jak přemýšlíme atd . Kdo propadá Médiím je v. Podstatě v pekle. Knihy jsou boží dílo a media jsou od satana .

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.