Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Mnohé by podobná diagnóza zlomila. Zpěvačka Markéta Konvičková však ukázala, že i s těžkou nemocí se dá žít naplno. Už více než rok bojuje s vzácným karcinoidem, který zasáhl její plíce i uzliny. O jejím onemocnění teď promluvil endokrinolog, kterého oslovila redakce PrahaIN.cz. Jeho slova dávají nahlédnout do reality, kterou si zdravý člověk dokáže jen stěží představit.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Helena K
13. 11. 2025 16:57

bez komenáře...šílené

BarSmith
09. 10. 2025 02:19

A vy vážené dámy utěšitelka jdete laskavě s tou vaši lítostí a soucitem do P.R.D.E.L.E.
Ja jsem prodělala už jako dítě operace ruky dokonce jsem měla špatnou narkózu od expertů a probudila jsem se na salw během operace . To si taky málo kdo umí představit. Takže s tou listosti a tím vašim bude dobře si jdete někam na dvoreček pokrytectví. Je mi z vás takový blivno. Nikdy takový lidí nikomu nepomohli. Tací jsou horší jak ti co kopou z blbosti .
Oani Konvičková kdyby měla rozum tak nelze do médií leči se doma v soukromí a má klid . Od falešných utěšitelkwk, super expertů z bulváru i od rýpavých primitivů.

BarSmith
09. 10. 2025 02:15

To jsou experti asi jako v Thomayerově nemocnici, tam si vážená paní doktorka otevřela na mobilu Google a hledala z čeho můžu mít bolesti břicha , na zácpu mi nakonec doporučila projímadlo v lékárně. Až jiny lékař mi diagnostikoval zúžení střev.
Tak je mezi námi tolik doktorů expertů díky Google a AI že jsou všichni experti to si fakt neumím představit.

BarSmith
09. 10. 2025 02:11

Eva no tak určitě , vy jste taky prudce inteligentní.

Eva Obstová
08. 10. 2025 19:50

Paní Konvičková NECHODÍ do solária. Změnu barvy pleti jí způsobuje ta nemoc!

BarSmith
08. 10. 2025 19:03

Nováková : pozor prý karma je zdarma , tak pokud máte za špatnost upřímný názor na nemoc , tak si to paní kocourkova pokrytecká srovnejte rychle v hlavě než bude pozdě. S tou představou by to v jiných zemích moc neklaplo. Představit si neumím ani takovou podobnost s fušařinou. Jen aby jsme se nedotkli citlivé duše, že ANO!!!

BarSmith
08. 10. 2025 18:59

Místo aby ji lékař upozornil, např; omezte solárium protože to vyvolává oxidaci buňek a i to může vyvolávat rakovinu a u citlivějších pacientů rakovinu uzlin, nejen rakovinu kůže, tak pan doktor nás upozorňuje že si to nikdo z nás neumí představit.
No to opravdu ne když ji dává babské rady.
No ja si myslím že Markéta negativní a nevhodné komentáře číst nemusí, nemusí ve svém stavu ani nikde šaškovat, a může být v klidu a naopak přečíst si odbornou literaturu ke své nemoci . Když ji to teda neni schopny vysvětlit její doktor. To že ji podpoří slovy že jiní nemají tušení, to u mě není lékařská profesionalita ale přeplacený chytrý pán, stejně tak ty ostatní kteří ji napíšou přeji hodně zdraví. 🤧
Hezký den

BarSmith
08. 10. 2025 18:49

Jana Nováková : opravdu jsou to trapný kecy? K vyjádřit se k ní kromě podpory nebo lítosti je proste nevhodné ze ??!!
No a vy zas jste zastala to své údajné jméno JANA NOVÁKOVÁ!!!
Když ji Každý NIVAK POŠLE PODPORU Určitě se uzdraví !!!
Ať žije pokrytecká česká *** ala láska z nebes !!!

MARIE MAZUROVA
08. 10. 2025 17:18

Markéta je úžasná bojovnice. Je hobře, že se nedá zviklat hlupáky, kteří neví, o čem mluví. Nikdo neví, co ho kdy potká. Jelita se vrací tuplovaně jako bumerang.
Markéto, nedejte se. Je víc lidí, kteří vám drží palce, než těch hlupáků.

Jana Nováková
08. 10. 2025 17:14

Stále se vyvíjí nové léčebné metody tak doufám,že se vyvine i pro Markétu.Je to velká bojovnice,držím jí pěsti.
A na ty blbý kecy o soláriu a samoopalovacím krému ať Markéta hodí bobek.Boží mlýny melou atd.atd....

BarSmith
08. 10. 2025 16:36

Ten Bendik je tam proč mezi fotkami?

BarSmith
08. 10. 2025 16:34

Ze solária

BarSmith
08. 10. 2025 16:33

Neměla by chodit na to solární, zdravé to není a ještě víc to vypadá že je hubená , tmavší barva pleti zeštíhluje.
Moje spolužačka měla ze splátka a ze samoopalovacího krému rakovinu kůže

marie60
08. 10. 2025 11:15

.a ještě ji někteří dacani napadají, jak vypadá.Markétka je stejná bojovnice jakou byla Anička.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.