Babiš slaví triumf v Česku po italsku? Sara Perche Ti Amo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 16. listopadu 2025

Svátek slaví Otmar, zítra je Den boje za svobodu a demokracii / Mahulena

Babiš slaví triumf v Česku po italsku? Sara Perche Ti Amo!

„Já mám obrovskou radost, že hnutí ANO dosáhlo historického výsledku. Ano, historického. A uvidíme, jak to dopadne, ale určitě máme skvělá čísla,“ uvedl Andrej Babiš a liboval si: „Byla to jízda, byla to obrovská jízda.“ 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
05. 10. 2025 13:22

Smála jsem se, kfyž jsem tam slyšela Perche Ti Amo!
Na youtube v shorts je Perche Ti Amo prezentováno chlapíkem a jedná se o návody, jak si ulehčit některé činnosti o vynáezy ...
Jsme šťasná, že Fiala odpadl a že Pavel nebude moci vetovat, protože 108 poslanců jeho i Senát může přehlasovat.Takže rozvědčík na Hradě, i když bude bojkotovat moc nezmůže! Ale on si to nedovolí, on jde přece s každým !
Odpudivá osoba !

BarSmith
04. 10. 2025 23:16

Podle mého názoru , kdyby šly všichni Pražáci k volbám tak těch 22% nezíská a možná nikdy nezískal …
Ale víte jak to je .. a sčítači hlasů byli extrémně rychlí… taky zajímavé jak to rychlé stihli

jity
07. 10. 2025 13:56

Pražáci vždycky přehlasovali venkov, zatím to bylo jen podle nich. Uvidíme co bude dále.

BarSmith
04. 10. 2025 23:14

Fialu volí Pražáci, kteří nesnesou podnikatele Babiše a jemu podobné, takže Státní rezort který je totálně zpitomělý lidé, kteří nadávají na situaci a tak jak je tím Fiala krmí muže za to Babiš. Pak je druhá část Příběhu kdy nejsou volit a jejich hlasy jdou právě takovým stranám jako jw Fiala nebo auta

bella.
05. 10. 2025 13:30

BarSmith
------
Jsem Pražanka a nikdy bych nevolila Fialu a spol, ani tozvědčíka na Hradě.
K volbám v Praze jezdily plné tram studentíků s vymytými mozky ze škol a z Seznam.cz.
Lze si najít, jak volili koorespondečně v zahraničí.Kromě Běloruska ze všech států posílali hlasy SPOLU.Máme mnoho studentů venku přes Erasmus a myslím nám takto zatopili.Ostatně korespondenčí volby vymyslelo SPOLU.A je úplně mylný argument, že v jiných zemích to mají taky.Např. kolonie Francie toto odmítly a volí si samy, bez toho, aby tam přicmrdávaly hlasy těch co odmigrovali do Francie či jinam.Jenže to už nám spolek SPOLU neřekl.
Se divám, že v Praze nevítězila SPD, kdy na lkaždém kroku je tuUkrajina a její ochrana, která se nám vysmívá!AOkamura má vždyvěci připravené a názor na migranty stabilní, necouvá!

zembislav
04. 10. 2025 22:01

Ted by si mel zpivat česky, třeba Čas vítězství od Michala Davida🎶

hejhej
04. 10. 2025 21:11

Konečně půjde, jak se sám nazval " nejlepší premiér od r.1938" . Fiala nedokázal nic, 3 strany a tak mizivé %. Jeho neustála samochvála smrděla i přes monitor, nic lhaní a napadání opozice.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.