Zazpíval si nejen se zesnulou manželkou Hankou Zagorovou (†75). Štefan Margita (69) při nahrávání alba Andělé strážní zlákal do studia například zpěvačky Moniku Absolonovou (49), Lucii Bílou (59) a Kateřinu Kněžíkovou (43) nebo herečky Jitku Čvančarovou (47), Ivanu Chýlkovou (62) a Báru Hrzánovou (61).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jinak k článku kde není diskuze , za mě dávám body všem třem dámám, jak Pavlové, Babišové i Fialové, takový ***y si vzít, to zaslouží obdiv 😅 já bych je nechtěla i kdyby osvobodili Krym a koupil by mě Rudé náměstí!!! To samé Melanie ,jejich muži sice dosáhli určitého postavení ve společnosti a dokázali nakrást a nakřečkovat peníze, ale za jakou cenu !!! To mě jako ženě vůbec neimponuje. Líbí se mi můj muž , urostlý svalnatý chlap, který od tvrdé práce přešel do práce v kanceláři a nebojí se a když dělníci něco pokazí, jít a udělat sám. A jde a udělá to a je za nim kus práce, která slouží lidem.
Tyhle ti političtí Replikoni co si vzali oni a knihomole se mi až povahově hnusí!!!
V rozhovoru se svěřil, že má po svém boku ženu, která mu pomáhá nacházet radost ze života. „Mám někoho vedle sebe a je stejně tak milá jako Hanka...
Nechápu, k čemu je sedmdesatiletému chlapovi nová žena, obzvláště při takovém pracovním vytížení... ale přej a bude ti přáno. Akorát si říkám, že pokud člověk zažívá opravdovou bolest, pronásledují ho vzpomínky a po třiceti letech odejde milovaná osoba, neumím si představit, že na jednu stranu mi pořád praská bolestí srdce a na druhé straně nacházím radost se ženou jinou.
Není mu třicet, čtyřicet ani padesát, není osamocen a sám celé dny zavřený v domě jako spousty seniorů.. odchod našeho milovaného je pro všechny extrémně psychicky náročný , ale pokud se už dokážu oprostit s jinou po boku, nepadám do kómy...