Předvolební projev prezidenta Pavla: Zleva kritika, zprava chvála | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Předvolební projev prezidenta Pavla: Zleva kritika, zprava chvála

Řadu reakcí vyvolal úterní projev Petra Pavla (63), ve kterém apeloval na občany, aby dorazili k volbám. A také aby se neobávali možného zmanipulování voleb. Co na něj říkají politici a politologové?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
02. 10. 2025 23:42

Hlava státu,kterou vyškolila STB a která nebyla nejchytřejší, když jí zamítla armáda postup na rozvědčíka a která nemít otce, tak by se rozvědčíkem nikdy nestala a ani v NATO by si jako administrativní síla neškrtla ( neryla dostatečně nikoli uvědomělá, nýbrž chytrá ) mi nebude vykládat o demokracii!!!
Kdyby tato hlava státu neprovokovala s Ukrajinou, neotírala se o současné komunisty a držela ústa ohledně neprokázané spolupráce s STB u Babiše, tak bych i mlčela.

Takto ale říkám, toto je pro mě odpudivá osoba a ruku bych jí nepo­dala­.Nejos­třej­ší tužka v penále to opravdu není a co jí nenapíše Kolář to sama dohromady dát neumí.V světě se neorientuje, protože se domnívá, že česká kotlina je gubernie ukrajinská. 🖐️

hejhej
02. 10. 2025 10:50

Bláboly před volbama už lezou mnoha lidem " krkem". Nemůže mě v mém rozhodnutí ovlivnit ani prezident, premiér ani žádný politik. Poslední 4 roky této neschopné vlády naprosto stačilo .

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.