Drsná dohra rozvodu: Potupa pro nevěrníka Malého, potlesk pro Tomicovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. prosince 2025

Dnes je Štědrý den / Adam a Eva, zítra je 1. svátek vánoční

Drsná dohra rozvodu: Potupa pro nevěrníka Malého, potlesk pro Tomicovou

Zrada od manžela i kamarádky, zhroucení a pád na úplné dno. Pavla Tomicová (62) tohle všechno ustála – a dnes se nevěrníkovi Malému (59) vysmívá přímo do očí. Potupu střídá její triumf. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jity
03. 10. 2025 12:33

Pavla Tomicová mi nijak sympatická nebyla, ale přeji jí aby se už konečně vyrovnala a našla v sobě klid. To proč si ten její nqšel zrovna tuto mladou je jejich věc a nám je do toho prd.

korytnackahela
01. 10. 2025 20:37

Dianthos, já jen, že karma je zdarma a těm dvěma podvodníkúm se to vrátí v bleděmodrém!

A pokud píšete, že Kristýna Malého dlouho obdivovala, tak je to s ní ještě horší, než jsem si myslela.....🤣🤣🤣

Dianthos
01. 10. 2025 20:09

Proč by měla být Pavla Tomicová vítěz? Copak tato situace je nějaký sportovní zápas?
Každý z účastníků něco získal a něco ztratil.
Podstatné je, aby spolu rodiče malého děcka byli šťastní. Aby dítě mělo hezký domov.
Pavla Tomicová už potřebovala manžela pouze "do počtu". Byl součástí její rodiny. Děti odrostlé a jak asi vypadal jejich vztah, když on se jí štítil, protože kouřila a nesdílela s ním jeho život, jeho zájmy. To je takové osamění, i když život v rodině.
Člověk není věc, aby ho někdo vlastnil. Vztah musí být dobrovolný a oběma stranami chtěný, jinak nemá smysl.

hanka549
01. 10. 2025 09:06

Tomicová se už asi nevzpamatuje, Malý udělal dobře, že se jí zbavil, vydržel s ní dlouho a zjevně je úplně jiná krevní skupina, teď je někde kam patří a bába může krčit čelo a tlenit se od ucha k uchu, říkat zlé věci, nic nezmění a je to dobře.

René Hejma
01. 10. 2025 08:29

Nejlepší triumf pro Tomicovou by bylo , kdyby si aj ona našla nového partnera a nezaobírala se pořád svým nevěrným manželem a jeho novou rodinou !

bella.
01. 10. 2025 00:01

Možná ji nejvíc sebralo, že to byla věrná kamarádka.
Místo něho by měl bulvár cupovat kamarádku.Jako vidět starého chlapa , muže mé kamarádky, abych ho sváděla? Co asi tak z toho! Můžu mít mladé.Takto člověk ztratí kamarádku a ve společnosti je to pořád TA co kamarádce tohle udělala.To je jako ta vidrbína co se vloudila do manželství Soukupa a Gábiny Oswaldové

korytnackahela
01. 10. 2025 20:41

Bello, hrozně se mi líbí označení "vydrbína"! To se na ni taky přesně hodí!!! 😂😂😂

Ale on brzy zapláče.... Už ho vidím, jak platí alimenty z penze.

bella.
01. 10. 2025 22:59

korytnackahela
-----

Přijde mi vždycky ale hnusný,když se jedná o kamarádku ženy.Další je ta mdlá Linda od Prachaře.Sebrala ho Batulkové a on se radostně nechal.To si nemohl namluvit jinou?Tohle se fakt nedělá.To je dvojitá zrada na té ženě.

BarSmith
30. 09. 2025 19:52

No už je to trapné !! Jak dlouho to bude řešit tu jeho hrdu ? At si dojde k psychiatrovi

rydlo
30. 09. 2025 13:18

Tomicová není první, ani poslední, kterou manžel opustil kvůli mladší ženě, ale žádná opuštěná manželka nedělá chudinku a nekrmí tím bulvár několik let! Nikdo neví, co tomu rozchodu předcházelo, ale dost lidí se Malému nediví, že si našel jinou. A to, že je mladší než Tomicová, určitě nehraje žádnou roli. A kecy od jisté diskutérky, že by mohlo být dítě dvou starých lidí postihnuté - měla by se zamyslet, kolik bylo jejím rodičům při jejím narození, protože některé její přechytralé příspěvky odpovídají tomu, že určitě byli v pokročilém věku.

korytnackahela
30. 09. 2025 11:59

Pani Tomicová, blahopřeji vám! Zbavila jste se velké falešnice a nevěrného muže. Nemáte čeho litovat!

korytnackahela
30. 09. 2025 11:47

Hezká kamarádka! 43 let o ni nikdo nezavadil, tak vzala za vděk starcem a k tomu manželem kamarádky!? Fuj! Toje hnusná špína!
Rozbila bez hanby kamarádce manželství a jeho synovi rodinu.

Není to dítě dvou starých lidí postihnuté?

Dianthos
01. 10. 2025 20:14

Korytnačko, Kristýna je hezká žena a jistě měla nápadníků dost. Jenom asi byla vybíravá. Se svým současným manželem se zná dlouhé roky z divadla. Možná ho obdivovala už dlouho.
Opravdu nám nepřísluší hodnotit vztah, do kterého nevidíme. Což když to bylo tak, že ho milovala, ale nechtěla mu rozbít rodinu. A sblížila se s ním, až když jeho dcera dospěla?
A kamarádství? Nebudete se přátelit s příjemnou ženou jenom proto, že máte stejný vkus na muže?? Nemohla tušit, jak se v budoucnu vztah s tím mužem vyvine.

bella.
01. 10. 2025 23:02

Dianthos
-----
Máte rozumné názory , ale někdy si člověk prostě rád kopne.Tady na bulváru.

korytnackahela
02. 10. 2025 08:54

Dianthos, já jen, že karma je zdarma a těm dvěma podvodníkúm se to vrátí v bleděmodrém!

A pokud píšete, že Kristýna Malého dlouho obdivovala, tak je to s ní ještě horší, než jsem si myslela.....🤣🤣🤣

jan pulman
30. 09. 2025 11:33

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.