Na první pohled to zní jako exotická pohádka – česká zpěvačka se vdává podle syrských tradic. Jenže realita byla mnohem civilnější. Žádné třídenní veselí, žádné zlatem vyšívané róby, ale malý obřad, který připomínal spíš nedělní rodinnou grilovačku než oficiální svatbu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No jednu arabskou svatbu jsem viděla v Tunisu přijeli jsme na Hotel v jednom zapadákově někde u pouště a nevěsta ve zlatem vyšívaném rouchu , doprovod nevěsty jak by smet drahé šaty šperky , halekalo se tam především ženy muži tam nebyli až na konci se tam přihrnuli a házeli po neveďte peníze a řvali teda na celý hotel .. pak šli ven tam se fotili, zpívali nebo co to bylo. Jako nám se smáli asi našemu oblečení, někdo ke mw přišel a řekl abych se zahaly i když to bylo v poušti tak jsem si vzala nějakou košili no pak se odebrali pryč. Co vím tak oni ty ženy musí byt pak hodně poslušný i když mají peníze. No ja bych takového nechtěla ani za to zlatý rouno … Delwgatka říkala ze zeny těch bohatých tráví i dny na hotelu kdyz muži chtějí byt bez žen nebo s milenkou
Je opravdu tak hloupá?? Jaká neoficiální svatba? V muslimském světě byla toto ta hlavní svatba. Nějaké české úřady je vůbec nezajímají. A odbýt jí malým počtem svatebčanů a krátkým posezením?? To není arabská svatba a nevypovídá o úctě k nevěstě.
Tou muslimskou svatbou, v muslimské zemi, i když nemusela konvertovat, dala jasně najevo, že její děti budou muslimové. Vlastně se jich, dopředu, zřekla.
Když chtějí žít v Čechách, tak proč muslimská svatba??
Kdo chce kam, pomozme mu tam.
Neznám toho jejího ale…. Mentalitu nepředěláš. Pokud nemá miliony, tak brát si nějakého takového člověka je docela odvážné. Hošan určitě bude mít plno kamarádů z jeho kraje. Taková malá mafie, a podle toho bude pracovat. Hodne kontaktů a kdoví co dělá…
Ale dobře ji tak když je tak naivní.
Kamarádka si taky vzala jednoho takového, udělal ji dítě , holka byla skoro jak jeho rukojmí, ona musela vše, on nemusel nic, dokonce když ji podváděl tak to bylo jeho právo, mít jiné ženy, (milenky)
ona byla manželka.
Ty vychovávej děti a já vydělám peníze, ale! Ja jsem tvůj pán, machinace,
mafiánský praktiky…. Starobylé zvyklosti.
Když se chtěla rozvést, tak ji nejdřív zmlátil, vyhrožoval atd …
Ani nevím jak to s nimi dopadlo …. Už se spolu nebavíme. Naposledy snad říkala že utekla k jinému ale že si ji tam našel a bylo