Stáhl se v poslední době do ústraní a začal mluvit o smrti! Legendární písničkář Jan Nedvěd (79) vyděsil nejen rodinu, ale také miliony příznivců. Teď se konečně objevil na veřejnosti, a to i s manželkou Pavlínkou (41). Spolu je už roky nikdo neviděl.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pani vzdyt vypdaš sama jak babka s tou tvojí postavou, nebo ty si vlastně myslíš že jsi super sportovní postava, no v odvětví Sumo na 100% škoda že ti to ty tvoje úžasné kámošky neřeknou!! A víš proč protože jste všechny falešný jak ty vaše představy o sobě samých
Pavla vypadá pořád stejně, zdravím tě! seděly jsme spolu ve škole
(na Aranžérce) pamatuji si jak jsi mi vyprávěla že chodíš na koně a že je tam Honza, (ale tys netušila že je to ten Honza) 😉… a že je na tebe hodný atd…
Pavlínka byla a věřím že stále je moc hodná holka a proto si ji Nedvěd vybral. Ona snad byla jediná z těch holek ve třídě, která byla upřímná a dalo se sní mluvit aniž by jste čekali nějaký podraz, nebo že by vás za zády pomluvila. Měla své problémy doma ale i přesto jsem se sní zasmála, když jsem se bavily tak jsme se furt smály hovadinám které řešily ostatní holky. 🥲😉😊
Čauky B .