Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Odvážné rozhodnutí Charlotte Elly Gottové: Táta by byl pyšný

Charlotte Ella Gottová (19) si získává pozornost úplně jinak než kdysi po boku svého slavného otce. Na Instagramu se po delší odmlce objevila s novou sérií fotografií, které působí spíš jako stránky módního katalogu než obyčejné momentky z dovolené. Luxusní destinace sice blíže nespecifikovala, ale prostředí a její styl dávají jasně najevo, že z roztomilé dívky vyrostla mladá žena, která ví, co chce.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

BarSmith
01. 10. 2025 18:09

Bella; jsi závistivá žena která nepřeje ani mladým mladí!!! Smiř se s tím že už jsi co jsi a nech mladé žít !!

BarSmith
01. 10. 2025 18:04

Pyšný ano jsou to kočky ale ještě by to chtělo dělat nějakou zajímavou! Práci!

Helena K
29. 09. 2025 17:02

název článku blbina a pak kecy v kleci ..., čím se holky baví, co studují, snad se jen nenakrucují na fotkách a ještě, tak, aby té starší dceři nebylo pořádně vidět do obličeje...zdá se mi, že se v životě plácají sem a tam, máma má syndrom prázdného hnízda, takže honí chlapy... no uvidíme. Zmizte do USA a mějte se tam krásně...

hanainge
28. 09. 2025 23:45

Výše uvedený článek není pravda i nesmysl, protože je fakt, že Charlotte Ella není dcerou Karla Gotta!!! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta!!! Lidé musí to konečně akceptovat a pochopit, protože to je pravda!!! Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, nebot’ Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková je nula!!! Lucie Kovaříková, Ivana Macháčková, Charlotte Ella i Nelly nic nezdědili od Karla Gotta, protože vůbec nejsou rodinou Karla Gotta - to je fakt!!!

Ivana Macháčková je Karlu Gottovi úplně lhostejný a Karel Gott opovrhovuje Ivanu Macháčkovou. Už od roku 2008 Ivana Macháčková ve skutečnosti je manželkou Leona Tsoukernika a svatba se konala ve Mnichově.

Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková musí se velmi stydět!!! Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nemá žádné práva!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

Slovenka Boženka
24. 09. 2025 16:28

Bože môj, koľko zlosti, neprajnosti je vo vás! Ľudské hyeny zas dostali kosť a hryzú! Je mi z vás nanič!

Helena K
24. 09. 2025 15:03

Škoda, že děvčata Gotta nemají okolo sebe někoho normálního.
Obě holky jsou průměrné, takže nic, nestudují nic světaborného, nevím, proč nestudují v zahraničí "něco", co by zvládly a tam se také vdaly a bylo to. Tady se zničí, jsou nicky po slavném otci, to tak vždycky bývá, tátovi nesahají ani po kotníky. Jsou obklopeny lidmi, kteří jim mažou med okolo pusy, jak jsou krásné, nadané atd. opak je pravdou, nevím, k čemu je matka vedla, ale na brigády studentské nechodily, život normálních holek viděly z rychlíku, takže se ve světě svých vrtevnic, tak akorát utopí. Vyvezla bych to za oceán a tam, ať začnou třeba u nádobí a samy se derou nahoru....tady je nic hezkého nečeká.... to ale mohla máma Ivana už vymyslet v jejich 10 letech....no jo, to by musela mít rozum...a nejenom mnoho peněz. Držím jim palce. Český bulvár je zničí...

Mirek Dušín
24. 09. 2025 08:17

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bella.
24. 09. 2025 00:57

Máma koupí titul, jako soběš na UJAK a národ zapomene, že je musel Gott a křečovitě proti Ivana vzít holky z výběroové í školy, protože na ni intelektově nestačily.
Přicmrdávaly pak v divadle a chodily do normální školy. Pak snad Šarlotě zaplatila Ivana střední školu.
Šarlota byla hodně ošklivé dítě, ale vyrostla z toho.
Mladší je hyperaktvní a divná.Je na nervy byt v její blízkosti.
Je mi jedno co kdo, ale ani jedna díru do světa neudělá.Vzdělání nic moc, tak jen ty šplechty a kecy coby infuen holky.A mohou část výdělků přehodit na tetu ve Finsku,kterou jejich matka okradla a oni mají s ní kolektivní vinu.

Mě by zajímalo,koho by Gott dnes volil, on takový bolestín a pose-ra

korytnackahela
24. 09. 2025 13:14

Bello, svatá pravda! Někdo tu minule psal: Máma nula, dcera nula! 👍👍👍

jity
28. 09. 2025 11:45

Závist holt je zlá, ty nuly s mají lépe než vy kritici.

bella.
28. 09. 2025 23:41

jity
----
jdi do háje se závistí!
Co asi tak závidět!
Sem s tím!
Já osobně bych se pozvracela jít do postele s dědkem a mít obě holky blbé, že na školy nemají , to by mě bralo nejvíc.A peněz, majetku já mám dost.Ty se hlavně starej o sebe , protože s tou závistí se tady projektuješ.

jity
29. 09. 2025 12:48

Závist a zloba z vás tryská, jakmile je tady článek o ridně Gottových. To se má Ivana zabít, že její dcery nejsou nadané? Každý je rád, že má děti jaké má hlavně zdravé. Ty se starej o sebe a o svoji nenávist a zlobu.

jity
29. 09. 2025 14:42

opr. rodině

BarSmith
23. 09. 2025 17:55

Nevím no Alw zatím se jen fotí jako každá druhá v jejím věku ovšem sestra její je taky moc hezká ale neukazuje se, nebo se o ni tolik nepíše… Ale půvabné jsou obě …

hejhej
23. 09. 2025 15:45

Šikovná, nadaná

korytnackahela
23. 09. 2025 15:08

Copak vystudovalo to děvče? 😃

safinka59
23. 09. 2025 14:25

Luxusní destinace sice blíže nespecifikovala...
také šatičky za 360 Euro jsou luxusní bez specifikace 🤣

Mirek Dušín
23. 09. 2025 13:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.