Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 9. prosince 2025

Svátek slaví Vratislav, zítra Julie

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Odchod Libora Boučka (43) k televizi Nova, kde se stal tváří soutěže Na lovu, rozvířil dohady, že jeho domovská show Inkognito na Primě končí. Když pak diváci ve čtvrtek večer místo hádání tajemných osobností dostali do programu novou várku Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem (67), zmatek ještě zesílil.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mika
20. 09. 2025 15:23

já už na Primu nekoukám vůbec. jsou trapní....to je samá reklama, zákaz přetáčení, samý qr kod a jiné ptákoviny. Ať se na to koukají sami. Dokonce uvažuji, že zruším internetovou televizi Vodafon. Nechce se mi skákat, jak si ONI písknou!!! To není demokracie.

BarSmith
20. 09. 2025 10:32

Ta vaše zábava

BarSmith
20. 09. 2025 10:31

Velký malý díky takovým jako ty a Bouček by zkolaboval stát , protože jste tak pricenlivy . Nezapomeň zase okrást pár lidi ať máš na super dovolené a tvar se ze jsi odvedl užitečnou práci. To takovým jako jsi ty jde nejlíp. Dohromady neuděláte nic ale honoráře mate hvězdný. Ta vaše žába. Ma držet asi dobrou náladu a morálku ale ano drží křik v tom že bezostyšně se nebojíte obírat lidi za to vaše nic. Nezapomeň volit Svobodu a bezpečí aby lidi jako ty mohli odstranit ty co se vám svobodně nebojí říct pravdu do očí ale vy se ji tak bojíte že se neštítě dělat ty samé praktiky které na druhých odsuzujete! Jako Hitler Stalin a další .. těm se ve své podobající nejvíc i když se snažíte veřejně o opak.

Alva
20. 09. 2025 07:42

Ve včerejším "Máme rádi Česko" se pan Bouček s kamarádem Prachařem předvedli ,mám ráda humor,ovšem to,co vypustili z pusy ohledně důchodců,ovladačů a LDN bylo už za hranou, přeji všem, aby to nemuseli zažít.

Uživatel_5359370
20. 09. 2025 09:56

Souhlasím s Vámi, také mají v rodinách seniory. Někdy to opravdu přehánějí.

pravlast
19. 09. 2025 17:09

To je kulturní katastrofa,nevodět tuto "soutěž" je pro mě hotová pohroma |/pro jiné to asi je velká finanbční ztráta/

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.