Moderátor ČT Stanislav Bartůšek: Trapas ve vysílání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Moderátor ČT Stanislav Bartůšek: Trapas ve vysílání!

Příznivci sportovního zpravodajství, kteří pravidelně sledují Branky, body, vteřiny na ČT 1, si o víkendu příliš svůj oblíbený pořad neužili. Moderátor Stanislav Bartůšek totiž při relaci sotva mluvil. Tedy spíš sípal.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jiridivak
29. 10. 2011 23:13

To,že byly dané výkony moderování ovlivněné aktuálním zdravotním stavem je sice pravda, leč to snad ani nestojí za to, aby o tom někdo psal nějaký článek, tedy s výjimkou bulváru Mimochodem, asi každý člověk se v dnešní době snaží pokud možno nemarodit a jít do práce, když to ještě aspoň trošku jde..druhým faktorem také je, jak mu vyjdou vstříc nadřízení a jaké jsou možnosti, aby za něj práci vykonali kolegové. A konečně, co se týče financování pobytu na Havaji, tak je velkou lží, že by to bylo na náklady České televize, respektive daňových poplat­níků­...fi­nanco­vání Havaje je z drtivé většiny na bedrech sponzorů, jež si sám shání právě Standa Bartůšek...nebýt tohoto, žádná Havaj by nebyla. Pisatel daného článku útočícího na jmenovaného moderátora ČT by si měl jako korektní žurnalista nejprve řádně zjistit všechna fakta a pak je také tak podat. Z toho plyne, že buď korektní být nechce či je čirý amatér. Toť vše.

valenta008
19. 10. 2011 09:03

nevadí.Pořád je lepší mluvit nakřáplým hlasem což diváci prominou,ale neprominou třeba Tvojí kolegyni "zubatce",nebo dalším moderátorům čt (Slu­ková,­Augus­tavá,­Hrubeš a další),kteří se ještě nenaučili spisovně mluvit a jsou tedy svým způsobem "nep­řizpů­sobi­ví".Vů­bec je neomlouvá, že jim to prý podle vlastních pravidel čeština umožňuje.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.