Do setkání prezidentů USA a Ruska se nečekaně vložila i první dáma USA Melania Trumpová (55). Putinovi zaslala dopis a vzkázala, že nastal čas vrátit dětem nevinnost.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Milá Meláníe,
ta děti mají rodiče. Na ně se obraťte a nezapomeňte , že na děti by měl myslet i sveřepý mužík Zelenskyj , náš náborář přes granáty Petr Pavel, učitel Fiala, malý velký muž Macron a velký , ale krátkodobý Merz.Ti zbrojí jako vzteklí ! Ukrajina už nyní má málo dětí, nebude mít ani muže.Ty nahání jak zvěř ukrajinská administrativa po ulicích a říká tomu mobilizace.
Ukrajina, milá Melánie , nemá děti. My jich , těch ukrajinských už u nás máme tolik, že stačí říct a můžete vítat matky UA , které odmítají pracovat u Vás.(Když tolik myslíte na děti ) My taky a rádi bychom tady rodily děti vlastní, české.
Jinak - upřímně, Melánie to je dopis , kde jste to vyjadřovací archaično nabrala? Který děda Vám to sesmolil?
Nechápu kde se v lidech bere taková nenávist. Rusák vybral dětské domovy, děti byla uneseny nikdo neví jak s nimi bylo zacházeno a toto máme schvalovat?
Copak dělala Melanie v době Jugoslávie, odkud je.Že se , hergot nestarala o tamty děti a nenpsala Madléně Albrightové která se s tamním řezníkem a zrůdou genocidy objímala. Že nepsala např. jí dopisy!
Se dívím, že Melánii Trump neřekl, nes..r se do Ukrajiny, nejsi státník a houby tomu rozumíš!
----
A mimochodem! Mě osobně zajímají naše děti , ukrajinské jsou mi naprosto celé 3 roky lhostejné.Spíš chci aby šly od nás domů! Neučí se, flákají se a jsou potencionálním nebezpečím , tak jak migranti 2. generace ve Francii. Tohle Fiala musí znát .
A co není lhostejné je , jak na tuto nucenou inkluzi doplatily a doplácí už naše děti a jejich budoucnost.
A jestli Rusové poskytli útočiště ukrajinským bezprizorním dětem je dobře, protože i na UA jsou děti potulující se na ulici! Pokud přišly o rodiče , nechat je ve válečné zóně by bylo špatné.Válka je válka a jak by se postarala Ukrajina nevím, co vidím u nás, nestará se o vlastní lidi, když jí v milionech zdrhají a žádají, aby se o ně postarali jiní.
Takže jak je to s " únosy " bych si já chtěla ověřit!!!!!!! Ale není kde !
U této vlády ?
Nebo an Seznam.cz ?
No , to nemyslíte vážně.