„Většinou se mi stalo, že muži, se kterými jsem byla, přesně to, co na mě milovali, po určité době začali nesnášet,“ vysvětlovala Dara Rolins důvody nepovedených vztahů v rozhovoru pro TV Pravda.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ono některé muže přitahuje, když je žena nezávislá, úspěšná, sportovní, parťák a držák.
Ale ve skutečnosti je nebaví soutěžit o to, kdo má lepší "břišáky", kdo uvaří večeři. Ve skutečnosti chce opravdový chlap opravdovou ženu. A to Darinka tedy určitě není.
Kdyby svůj vztah s Pavlem nepředváděla Dara na veřejnosti, možná by dnes byly ty dva jěště spolu. Držím ji pěsti, ať dostane rozum a své soukromí a hlavně štěstí si necháva jenom pro sebe
S tím propíráním vztahu na veřejnosti, máte možná pravdu. Pavel si vede cizí ženu noční Prahou. Ale pak se k tomu vůbec nevyjádří. Vyjadřuje se, a obhajuje ho, Darina.
Dianthos ...myšleno to bylo jinak. Kdyby své štěstí, lásku s Nedvědem neukazovala /v minulosti/ na veřejnosti a neinformovala veřejnost o svém soukromí, dnes by tomu možná bylo jinak. Protože štěstí lidé jiným lidem nepřejí...