Bez pohádkového konce! Rolins přiznala, proč jí krachují vztahy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 10. prosince 2025

Svátek slaví Julie, zítra Dana

Bez pohádkového konce! Rolins přiznala, proč jí krachují vztahy

„Většinou se mi stalo, že muži, se kterými jsem byla, přesně to, co na mě milovali, po určité době začali nesnášet,“ vysvětlovala Dara Rolins důvody nepovedených vztahů v rozhovoru pro TV Pravda.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
16. 08. 2025 01:14

Ono některé muže přitahuje, když je žena nezávislá, úspěšná, sportovní, parťák a držák.
Ale ve skutečnosti je nebaví soutěžit o to, kdo má lepší "břišáky", kdo uvaří večeři. Ve skutečnosti chce opravdový chlap opravdovou ženu. A to Darinka tedy určitě není.

Veronika Marková
15. 08. 2025 11:03

S Pavlem jí to skončilo taky, teď už je zbývá otazka, kdy to oficiálně přizná a přestane hrát tyto hry..

iveta196
15. 08. 2025 15:15

Kdyby svůj vztah s Pavlem nepředváděla Dara na veřejnosti, možná by dnes byly ty dva jěště spolu. Držím ji pěsti, ať dostane rozum a své soukromí a hlavně štěstí si necháva jenom pro sebe

Dianthos
16. 08. 2025 01:17

S tím propíráním vztahu na veřejnosti, máte možná pravdu. Pavel si vede cizí ženu noční Prahou. Ale pak se k tomu vůbec nevyjádří. Vyjadřuje se, a obhajuje ho, Darina.

iveta196
16. 08. 2025 07:14

Dianthos ...myšleno to bylo jinak. Kdyby své štěstí, lásku s Nedvědem neukazovala /v minulosti/ na veřejnosti a neinformovala veřejnost o svém soukromí, dnes by tomu možná bylo jinak. Protože štěstí lidé jiným lidem nepřejí...

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.