Vrátil se v plné parádě a na pódiu i ve studiu ze sebe Marek Ztracený (40) opět vydává maximum. Obdiv si za to vysloužil nejen od svých fanoušků.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pro ty co si myslí že pan Marek Ztracený neumí zpívat: On opravdu zpívat umí a to hodně dobře. Technicky je vybavený slušně, má příjemný hlas a rozsah co by mu záviděli jiní. Pusťte si například jeho první hit - Ztrácím - který by jiní např. T. Klus, Pavel Vítek a další nevyzpívali ani kdyby si stoupli na špičky a vypili 3 rozmixované vajíčka...
Já vám ty sympatie neberu. Každý je má k někomu. Ale - má příjemný hlas a rozsah, co by mu záviděli jiní? Vážně?
Hlas není vůbec lahodný ani mužně hluboký, a rozsah jsem nikdy nezaznamenala. Proč ho někdy neukáže?
Vím, že jeho klipy mají miliony zhlédnutí, tak to tak člověk musí brát. Je to dobou, módou, určitě dobrým marketingem, tím, že má sympatický vzhled.
Ale -
ten “Slavík” se k tomu prostě nehodí. Všichni rozumem vědí, že to není soutěž kvality, ale jen anketa momentální obliby, ale Slavík - Ztracený je protimluv.
Vzkaz pro Janu Novákovou .. jste vážně trapná, když se Vám to nelíbí držte hubu a nechte si urážky když sama neumíte ani zazpívat šla jsem do zelí Nanynko🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️