Legendární fotbalista Pavel Nedvěd byl o víkendu zachycen při odchodu z pražského baru po boku neznámé blondýnky. Fotky okamžitě rozvířily vlnu spekulací o jeho vztahu s Darou Rolins.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Někdo dole píše, že DR vypadá po těch plastikách divně. Taky jsem si všiml, že místo normálních očí má jen jakési škvírky. Že by přehnaný facelift? Evokuje mi to skoročíňanku Dádu. Všimněte si, jak se tyto "celebrity" chovají, když na ně koukne kamera.. Neupřímné "úsměvy", nebo spíš škleby na všechny světové strany, celkově přehnané dibličí chování. Hrůza! Ale je fakt, že asi dnes neusnu, když jsem se dozvěděl, že Pavka někoho doprovodil z tahu domů. Možná mě to i zabije.. Ach jo...
Jestli něco fakt nesnáším, jsou to ti věční diblíci, co se furt chovají, jako puberťačky. DR je jejich typická představitelka. Copak asi čeká Pavlík od 52 leté plastikové Barbie? On má přece na víc. Na děti to v jejím věku nevypadá, tak snad ty bohaté zkušenosti.. Strašná představa, s kým vším... No jo.. třeba mu to nevadí.
Chudák naše Darinka, asi jí nebudou v kostele při svatbě s Nedvědem vyhrávat zvonky štěstí, které nám tak úžasně pěla. No neva, najde si jiného a né tak rozmazleného lotříka, raději z branže a zo Slovenska.
Dara je od přírody úplně blbá.Její " inteligentní " vyjádření za ni vytvořil ChatGPT, takže za ni mluví AI.
Co já vím a znám, tato ženská 30 let mučí tělo , není od přírody štíhlá a bez makeapu by nevylezla ani s odpadem před barák.
Nikde neukazují ty fotky, ale kdyby to bylo na mně, pak bych místo obsáhlých " inteligentních " vyjádření sdělila národu : no a co? (A bylo by vymalováno.)
...mate mě věta...že se jí na večírek nechtělo...ona, která vymetá cokoliv, aby byla vidět jak je namakaná...nerozumím... uvidíme, jak to bude pokračovat...
Mám ráda herce, zpěváky,modelky... co si na nic nehrají jsou od přírody krásní bez plastik a mají srdce na pravém místě!
Umělou Rolins neuznávám ani fiflenu Krainováou a mohla bych pokračovat!!
Česko v šoku ? Co je to za nadpis? To aby se to líp četlo ? A navíc každýmu může být u zádele s kým se kdo vodí po nocích.Ale lidi z bulváru taky musí platit složenky !