Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 5. června 2025

Svátek slaví Dobroslav, zítra Norbert

Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Na konci roku zrušil ze dne na den všechna vystoupení. Kapelník Jan Neckář (76) se rozhodl s vystupováním skončit. Pro Václava Neckáře (81) to ale bylo za trest. „Potřebuju mezi lidi. Čerpám z publika jeho energii, nemohu jen sedět doma,“ bránil se zpěvák. Nějaký čas přemítal, co dál, a pak se rozhodl: „Půjde to i bez bráchy!“
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Hana Procházková
04. 06. 2025 14:46

Jaroslava Kuresova
04. 06. 2025 07:29

Je mi 60 let v 15 ti jsem stála fronty na jeho vstupenky a vždy se v davu co na něho chodil prodrala dopředu zazpíval mi o Madmasel Gizela a zpívaly mi spolu s Deanem Reedem tak pokud se na to cítí ať zpívá vždyť on , Helenka Vondráčková aJirina Bohdalová - poslední ze staré dobré gardy je taky jediné co nám zůstalo v naší kultuře kvalitní alespoň můj názor je to.Vasku zpivej

Dianthos
03. 06. 2025 13:16

Pokud má své fanoušky, kteří na něj chodí, je v pořádku, že vystupuje. Ti, kdo ho kritizují, by se nad sebou měli zamyslet!

Elliez Second
03. 06. 2025 02:59

On strach ze smrti je hrozný. Takhle se rozptýlí. Jenže je za zenitem, měl by toho nechat. Nebude nic pěkného až zemře na jevišti.

lekno
02. 06. 2025 20:07

Moc hezká, jemná a zvláštní od bratrů Václava a Jana mi přijde píseň Jsem. Ten hudební motiv - mám trošku pocit, jako z relax indiánské hudby.. Jejich hlasy se k sobě hodí i když jsou odlišné.. Jan mohl snad také klidně zpívat víc, kdyby chtěl. No jeho asi spíš zajímalo skládání hudby. A šlo mu to dobře.. Myslím, že pokud má pan Vašek své diváky, může si klidně vystupovat. A že tady v diskusi někdo potřebuje si necitně hrubě rýpnout do něj, neznamená, že on už právo zpívat nemá.. Novější písně od nich, třeba Půlnoční, nebo Anděle strážní jsou zajímavé. Takové lidské a uklidňující. Mně se to líbí !

Uživatel_5569672
02. 06. 2025 19:34

Kubišová to bude jistotě!!!

Klara Depesova
02. 06. 2025 18:48

Ja by som nebola zvedava, na trasuceho starca, pred dvadsiatimi rokmi stacilo......

mirkazam
03. 06. 2025 16:47

Já se divím,že si už nedá pokoj.. má.vizáž babičky s domova důchodců,a o zpěvu nemůže být žádná řeč...

Renata Veselá
02. 06. 2025 18:01

Je to těžký skoncit.ale včera bylo pozde. Neni soudný p. V. Neckar

Alena Tietzova
02. 06. 2025 15:50

Pro někoho je těžké odejít že scény ale pan Neckář by už měl. Opravdu to co jsem naposledy slyšela nebyl zpěv ale jakési zkřehotání starého pána nevadí mi to jen se divím proč

korytnackahela
02. 06. 2025 15:12

My Vaška milujeme snad už 60 let! Celá rodina - tři generace. ❤️

Byl to krásný chlapec, který nádherně zpíval, tančil a skákal víc jak metr vysoko při všech svých vystoupeních. Měl energie za 10 lidí. Byla radost se na něj dívat a poslouchat ho, když vystupoval s Martou a Helenou. Nádhera!

Když Martě zakázali zpívat a vystupovat, byl to Vašek, který ji podporoval a nabízel spoluúčinkování. Je to prostě človek s velkým Č a charakter.

Výjimečně talentovaný člověk! Zpěvák, tanečník a herec. Ostře sledované vlaky a Šíleně smutnou princeznu viděl snad každý a Václav Neckář tam exceloval!

Postihla ho krutá nemoc a nevzdal to! Bojoval a vstal, cvičil a chodí! Že se vrátí k mikrofónu nevěřil snad nikdo. A vrátil, zpíval, okouzlil, dostal ceny. Proto je na něm, aby se rozhodl skončit, kdy to on uzná za vhodné.

Vašku, já se klaním a máte náš obdiv a úctu! Přeji hodně zdraví!

janakveton
02. 06. 2025 11:52

Někdo holt nedokáže zachovat si soudnost a přestat v pravý čas.

Jana Nováková
02. 06. 2025 10:41

Oprava - s hezkým hlasem. !!!!!

Jana Nováková
02. 06. 2025 10:40

Nadpis je zavádějící.Nejdřív se o Janovi psalo,že ho nutí vystupovat kvůli prachům.Že by z Václava sedřel kůži.Opak je pravdou.Jan viděl že už to není ono, a aby Václava donutil konečně ukončit ten paskvil na jevišti,tak zrušil kapelu.Ale Václav si to zařídil po svým.Na jeho koncert bych nešla,zpěv je hroznej a o vizáži raděj nepíšu.Neví kdy odejít zrovna jako Šíp,Krampol a Bohdalová.Václav je z nich na tom nejhůř po všech stránkách.Lidi snad na něj chodí už jen ze soucitu !! Ale býval to pohlednej,pohybově nadanej zpěvák s hezkým hladem a repertoárem.Né s takovým paskvilem jako je "Jedenkrát" !

Uživatel_5819448
02. 06. 2025 10:45

Konvalina Jaroslav
02. 06. 2025 08:35

Neckář býval můj oblíbený zpěvák. Nyní bych na jeho koncert, ale nešel. To co předvádí není zpěv.

Uživatel_5819448
02. 06. 2025 10:45

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.