Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 3. června 2025

Svátek slaví Tamara, zítra Dalibor

Podvod u Burešové: Už se mnou nepočítejte, vzkázala Forejtova múza

Tak takovou věc Eva Burešová (31) rozhodně nečekala. Při natáčení populárního seriálu ZOO, kde hrála chůvu, švadlenu i tajemnou zpěvačku v jednom, zažila scénu, na kterou by nejraději zapomněla. Kvůli scénáři musela totiž čelit svému strachu — a sáhnout po živé tarantuli!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
01. 06. 2025 20:57

Já jsem se zkusmo na ZOO podívala abych věděla co to je. Na přeskáčku jsem viděla od 3 dílů tak max 10 min. nevyznala jsem se v tom , bylo to něco tak umělýho, že nevím jak u toho někdo může vydržet . Chlap nepozná, že má doma chůvu, která je i zpěvačkou , fakt je to právník tak tpej, že intobace a chůze atd. mu nic neříká, že je to ta samá, panebože dokonce má z bytu špionážní hnízdo a chůva , jak jinak má sourozence v děcáku -, další magor jede do Afriky, protože tam léta někde hnijí jeho rodiče co spadli s letadlem ......
Co je to za slátaninu a proč to dávno nezrušili ?
Jestli tam hraje Burešová nebo ne nevím, ale horší než tarantule je mít nálepku TA ze ZOO .😁

gelmen
01. 06. 2025 14:29

Milá paní Ivano, když by Vám nevadilo nic o ní číst, pak nechápu proč to tady čtete ...

Hana Procházková
01. 06. 2025 21:14

Přesně tak Naprostý souhlas 👌

Ivana Sukenikova
01. 06. 2025 07:35

Vůbec by mi nevadilo jínevidět a už vůbec nic o ní číst!Kdo je na ní tak zvědavý!!!!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.