Na rozloučení s Jiřím Bartoškou (†78) přišel režisér Jiří Adamec (77) do pražského Rudolfina s novou přítelkyní. A jeho stále ještě právoplatná manželka Jana Adamcová (53) se o tom dozvěděla v daleké Kanadě, kde je na velké cestě.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Kdyby nebyla manželkou Jiřího Adamce, tak by si nemohla takhle užívat. Věděla dobře, proč stáhnout žádost o rozvod. Musela by se dělit. Pana Jiřího Adamce je mi moc líto, tohle si nezasloužil. Zasloužil si láskyplnou náruč manželky a ne ve stáří zůstat sám. Ale to by si musel tenkrát vybrat jinou.
Tak Adamcová dosáhla svého. Manžela vyšoupla z domu do bytu,
užívá si život v luxusu a cestuje.
Jasně, že jí ta paní nevadí, protože ta mu také dělá společnost a stará se něj. Adamcová je typický příklad zlatokopky, nabalit si bohatého a úspěšného chlapa a když chlap zestárne, elegantně ho vyšachovat se svého života, aby si mohla užívat, jak byla zvyklá. Ta se teda vybarvila. A ty kecy, co poskytuje pro média, ty si může strčit za klobouk.
Ráda cestuje. Taky to není za malý peníz, že? To je sdělení jak stehno. Dobře mi tak, že to čtu. Pak aby necestovala, když ji všichni přispíváme. Co se týče manželských povinností, tak ona je opravdový diamant. Rozvrátila šťastnou rodinu a pan Adamec, promiňte mi, byl veliký v...
Bydlí sám, protože to tak chce?? Zajímavé, že před pár lety v rozhovoru říkal, že jediná jeho touha je dožít v kruhu své rodiny. A šup - byl vystěhován ze svého domu do bytu.
Samozřejmě, že ho Jana občas navštěvuje. Jinak by jí i její děti mohl vydědit. A veřejnost by jí sežrala zaživa.
Takto jí možná někdo věří.
Jim pořád v redakci padá brada, protože jsou uslintaní ***amotní. Taky jsou bez dechu, válejí se po zemi, jak se jim podlamují kolena a mají puchýře na dlaních.
Mně teda spadla teď jen propisovačka se stolu, brada se ani nehnula.
Z čeho nám má jako spadnout brada? Vy novináři jste fakt chudáci ... spadl vám mozek do hnoje a už se nikdy nenašel
Ty vaše hloupé články tomu odpovídají