Ornello, pozor! Agáta tě zničí, vzkazují Koktové fanoušci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 30. dubna 2026

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Ornello, pozor! Agáta tě zničí, vzkazují Koktové fanoušci

Influencerka Ornella Koktová (32) zveřejnila snímky z dovolené a se zlou se potázala. Místo komplimentů se dočkala velmi nevybíravých komentářů.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

marsa
11. 05. 2025 07:20

Škoda Ornelly,zdálo se,že má dobře našlápnuto..no a pak spojení s hnojem,dnem a hnusotou,která jí táhne ke dnu a až se na ní vyflákne,jak na každýho kolem sebe,tak Ornella zůstane tou"co dělala prasárny s Hanyc­hovou­"..no­,když jí ty peníze stály za to...škoda,mohla to být spokojená rodina mimo bulvár...

Marta Kubíková
11. 05. 2025 13:37

Jaká škoda...asi jí sledujete krátký čas.
Najděte si starší články, jakým způsobem lovila Koktu, který se s ní jednou vyspal a tím si zpečetil svůj osud. Ornella i její máma Monika / tehdy spolu ještě pekly/ ho pronásledovaly a udělaly takový skandál, že mu nezbylo, než se s Partyšovou rozvést a vzít si Ornellu. A věřte, že z jejich strany šla veškerá slušnost a soudnost stranou.

marsa
11. 05. 2025 13:50

Aha...děkuji,to jsem nevěděla,myslela jsem,že to byla láska jako trám­...no­,nic­méně,­Agáta je pro mě odpad...

hejhej
10. 05. 2025 18:53

Dvě Nány se neustále trapně zviditelňují svoji hlouposti.

Dáša Neštická
10. 05. 2025 17:16

Dve staré preflaknute ku... Ani spolu nemajú IQ 50. Škoda im venovať pozornosť.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.