Zpráva o nepravomocném rozhodnutí soudu, který poslal Pavla Novotného (44, ODS) na tři měsíce do vězení, už stihla obletět český showbyznys. Nejedna známá tvář, která se dostala do křížku s řeporyjským starostou, se nad verdiktem ušklíbla.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Patří do kriminálu ,mohu říct,že takového hulváta jsem ve svém životě snad nepotkala .Jak jste ho vychovali rodiče ? A z tama hned do psychiatrické léčebny aspoň na dva roky .
Patří do kriminálu ,mohu říct,že takového hulváta jsem ve svém životě snad nepotkala .Jak jste ho vychovali rodiče ? A z tama hned do psychiatrické léčebny aspoň na dva roky .
Doufám, že si po volbách půjde sednout i Fiala!
Mže to tam s tím řeporyjským prasetem probrat.
---------------------------------------------------------------
Novotný si stejně „sednout” nepůjde a ještě je tak drzý, že si proti odsouzení podal stížnost a proto jeho trest má odkladný účinek. Mezitím se postará Fiala o zrušení rozsudku, protože odpouštět se musí, že?! No, jestli ODS záleží na alespoň trochu přijatelnému výsledku ve volbách, hodně rychle se včas Novotného zbaví, protože díky jemu hodně lidí ODS volit nebude. Jiný by po prvním porušení podmínky šel na tvrdo, ale Novotnému i po několikátém porušení podmínky byla podmínka ještě prodlužována! A kdyby náhodou do toho vězení musel, tak nepůjde mezi ostatní vězně, ale bude „uklizen”, tam, kde nebude pod zámkem a bude mít volný „výběh”.
Mluvíte mi z duše. A pokud ho opravdu zašijou, bude mít nějakou ulejvárničku, třeba ve vězeňské kuchyni, aby nedej bože neztratil nějaké to kilo ze svého sádelnatého patěla.
Také si to myslím. Ještě nikdy nikomu neprošlo takové hulvátské chování, které naopak bylo stále omlouváno.
Ona asi Pekarka moc dobře ví, proč se stahuje ze scény.
Jestli tyto volby ODS a Spolu obstojí, tak zdrhám z tohoto státu.
Ty tři měsíce je stejně protekční trest pro toho "protekčního spratka".
Měly to být alespoň 3 roky, aby se kapánek vzpamatoval a trochu ten žok sádla zhubnul.
ODSouzený asi superdůležitý člen té ODS si konečně užije katrovaný vzduch a možná mu kamarádi v cele mu i semtam udělají potěšení.Srdečně přeji příjemný pobyt.
P. Novotný - člen ODS - hulvát, primitiv, idi.ot. Takového si opečovává , omlouvali jeho vulgární výroky a fotí s ním Fiala - Fialka, Pavel - Pávek, hloupá Pekarová a Nerudová - " elita"