Kubišová nelituje výdajů: Obavy z nejhoršího gradují | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 22. května 2025

Svátek slaví Emil, zítra Vladimír

Kubišová nelituje výdajů: Obavy z nejhoršího gradují

Dvaaosmdesátiletá zpěvačka si z bytu udělala nedobytnou pevnost, ze které skoro nevychází. Marta Kubišová má strach ze dvou věcí!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Tomáš Brunclík
19. 05. 2025 08:23

Prosim ,neurazejte Martu,nikdo ji nesahate ani po kotniky,vx co sem pisete,tak by jste se takove kariery nevzdali Majka

fany22
19. 05. 2025 17:54

Prosím vás, kdy a jak se vzdala kariéry?
Kdyby podepsala Chartu jako aktivní umělkyně, bylo by to vědomé rozhodnutí, že může počítat s následky.
Ale v té době byla přece už 7 let mimo umělecký svět A do zákazu v únoru 1970 vesele křepčili a užívali si úspěchů.
Zjistěte si fakta, a taky si přečtěte dopis, který napsala po té stopce Heleně a Vaškovi, abyste pochopila, jak se k tomu stavěla a s čím počítala.

bella.
19. 05. 2025 22:41

Tomáš Brunclík
-----------------

Prosím, odpusťte si teď a navždy blbost a la : nesáháte jí ani po kotníky.
Maximálně se např. mě můžete zeptat, jestli já bych vůbec nějaké poměřování s věčně ufňukanou a léta už nepracující Kubišovou stála.Mimochodem, i jako Chartistka dostala podnikový byt, protože měla dítě a komunisté samoživitelce poskytli i místo úřednice, protože ona původně úřednice byla.
Byty tehdy nebyly, ona ho měla.A když ho měla v době nové, v době kapitalistické za Havla vrátit, tak řvala tak, že jí zůstal.
Zbytek iluzí vám brát nebudu.Pro mě je zapšklá, v ústraní zblbla , ale chudá díky Havlovi není.Vše jí vynahradil.

Uživatel_5819448
19. 05. 2025 07:02

Baba je očividně na palici.

Tomáš Brunclík
19. 05. 2025 08:24

Mozna,ty jsi chudak

bella.
19. 05. 2025 22:50

Uživatel_5819448
------------
Řekla bych, že ano, že demence je na pořadu dne.A plně se projevila, když cupitala k Pavlovi na Hrad pro ocenění.
Dementně zapomněla, že spolek Charta byl proti němu.
Tak nějak se to s Kubišovou dnes má.
Národ, kterýmžo pojmem tady mává kdejaký blbec na to může akorát tak nevěřícně koukat a nadávat si pro sebe, protože nahlas to nejde, když tady je 2. etapa Normalizace a názory hlídá prezidentův a premiérův hlídač Foltýn.
Klíče na Václaváku měli lidi radši hodit do kanálu.Tohle a demokracie ?!

bella.
18. 05. 2025 13:58

Paní Kubišová,
požádejte pana prezidenta Pavla na Hradě buď o ochranku, nebo rovnou pečovatelák přímo na Hradě, který tam zařídil svojí tchýni. Je to sice proti protokolu, ona tam být nesmí, ale jemu je to jedno. On má ty manýry rodiny lampasáka za komunistů , z které byl vychován a tak si i nadále myslí, že může lautr všechno. Možná byste si s babkou , kterou tam hostí za naše peníze zdarma na útraty státu porozuměla. S panem prezidentem pak zcela jistě, protože mentální úrovní jste si rovni, byť jste byli na opačné straně barikád.
Zažádejte, jistě se dizidentce za odboj odvděčí 🤣🤣🤣

korytnackahela
18. 05. 2025 17:00

Bello, to bylo hnusný! Požádejte o opatrovnictví vy!

Pani Kubišová má úctu celého národa, nepotřebuje žebrat!!!

Uživatel_5819448
19. 05. 2025 07:03

Mluvte za sebe, celého národa určitě ne. Taky za co....

Tomáš Brunclík
19. 05. 2025 08:25

Souhlas

bella.
19. 05. 2025 22:45

korytnackahela
-------------------
Helčo- želvo,
Já nejsem národ a ráda Kubišovou nemám.Ty nejsi taky národ, jsi Helena co miluje Kubišovou.

Za národ mluví náš PePa z Hradu a z toho je mi mdlo. Čus!
....­....­....­....­....­....­....­.....

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.