Pro milující rodiče neexistuje větší bolest, než když jim zemře dítě. Málokdo si dokáže představit, co momentálně Dáda Patrasová (68) s Felixem Slováčkem (81) zažívají. Jejich blízcí přátelé o ně mají po smrti dcery Aničky (†29) strach.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
I velký stres dokáže rozbujet v člověku rakovinové bujení.
Co se děje za zavřenými dveřmi se těžko hodnotí, ovšem co si člověk chtě nechtě četl roky o chování rodičů Aničky, tak to bylo pro ni hodně stresující.A evidentně se dlouhodobý stres na její duši podepsal.
Už je jí dobře,nic jí netrápí a my žijící vzpomínejme na Aničku jako na anděla v lidské podobě.
Je to velmi smutné to víme všichni.nechapu ale,co se kolem toho děje! Novina4i jsou hyeny a je divné,že zřejmě stáli před domem.priserne! Nechte je na pokoji.tyto situace vyřeší jen čas..mimochodem oba rodiče měli svým chováním dost podíl na zdraví dcery..o tom jsem přesvědčená..komentáře jsou iz nanic.
Slováček s ní byl nonstop? Třeba před cca 2 týdny, když se - jak se psalo - proháněl na lyžích v horách?? Hnusný chlap.
Aničku teď nic nebolí, měj se dobře v nebi😭
Je naprosto šílené že i prezidentčik napíše (jinde) "měl jsem ji rád".Nevím proč jejím úmrtím skončilo to přátelství,ale ti kteří zesnuli a já je mám v pamětí,tak o nich stále s úctou a láskou budu hovořit v současném čase.Prezidentčik vlastně urazil památku tak brzo a předčasně zesnulé Aničky.Aničko,já ti mávám do nebe.
Souhlas. Také mě ten jeho falešný výjev překvapil. Můj pocit je ten, že využil situace, aby se zviditelnil jako lidumil, přitom jen podporuje vládu v každém kroku, které dělá vše proti obyčejným lidem. Lépe by udělal, kdyby mlčel. Aničky i rodičů je mi nesmírně líto. Myslím na ni celý den. Kvalitní a dobrý člověk to byl. Takový by neměli umírat a už vůbec ne tak mladí. Je to doslova proti přírodě. Stále jsem věřil, že snad vyhraje. Čest její památce .
Presne tak, objevuje se jen tam, kdy je to pro nej medialne viditelne. Treba sikanovanych deti, a to krute, je v Cesku opravdu hodne, ale on se angazoval jen v pripade, kdyz nekdo plivnul na ukrajinskou holcicku. Bohuzel rocne zemre desitky mladych lidi, dokonce deti, ale k nim se nijak nevyjadruje a uz vubec neprida na sbirku aspon nejakou castku. Ale obycejni lide jsou pro nej i celou vladu mimo jejich rozlisovaci schopnosti.