V pátek jí bylo sedmdesát, a při té příležitosti přijala spisovatelka Halina Pawlowská pozvání do rozhlasových Blízkých setkání. Přiznala tam, že ji opouští radosti a postupně rezignuje na všechny plány!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ať mě nikdo neříká,že se na vás z ničeho nic nabalí taková hmota.Ze vzduch to určitě není.Možná ji křivdím,ale řešit se to určitě dá.S jejíma známostma.
Halí, děkuji za všechny "hovadiny", co jste kdy publikovala kdekoliv. Vaše vytříbenost českého jazyka je úžasná, nepochybuji ani o znalosti dalších jazyků. Děkuji za ta léta na obrazovce, v knihách a hlavně neblbněte a koukněte se dát do pucu, ať Vás tu máme nejen vrstevníci, ale i další generace. Tenhle humor byl běžný a já se vážně obávám, že je jeho existence je ohrožena.
Jeeeeeežiš, ještě mockrát děkuji.
Vždyť ona je chudák morbidně obézní a z toho pramení její choroby a potíže! Kolik lidí s takovou zátěží dokázalo s pomocí lékařů zhubnout, šli na podvázání žaludku, změnili životosprávu. Tak proč se do toho nepustí? 70 let je teprve začátek stáří a zdravá by se určitě dožila více let, než když je z ní taková masa.
Každý jsme nějaký, myslíte, že Halina při svých stycích a známých by už dávno nevyužila tyto možnosti ? Ano , má nadváhu, ale má také úžasnou energii, laskavou povahu a to, co udělala pro čtenáře je daleko víc, než udělal mnohý z nás. Její knížky povzbuzují, rozesmějí , ale i donutí k zamyšlení. Na onkologii si je pacientky předávaly mezi sebou a i ty ve vážném stavu se smály a komentovaly, že se v nich poznávají. Tak jí přeji hodně sil a pohodu, snad jí sluníčko a léto vylepší náladu i zdraví
Ale já přece nekritizuji její povahu a přínos do naší kultury! Jen nedokážu pochopit, proč se musí tahat s takovou hmotností? Srdce a plíce to přece nemohou utáhnout. O zničených kolenech nemluvě.