Hanychová a Dopita hlásí rozšíření rodiny: Suvenýr z Bali? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 27. dubna 2025

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hanychová a Dopita hlásí rozšíření rodiny: Suvenýr z Bali?

„Další miminko ani náhodou, jste se zbláznili. Já bych se taky chtěla někdy v životě vyspat,“ tvrdila Agáta Hanychová (39) krátce po svatbě s Mirkem Dopitou (40). Ačkoli ze svého rozhodnutí neustoupila, začíná podléhat tlaku manžela.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Anna Pruckova
20. 03. 2025 19:17

milan59
19. 03. 2025 09:42

Uff ještě,že mají skvělou/funkční "hlásnou troubu" ,jinak by svět + ČR byli v háji zeleném (napsal jsem to slušně) ,protože by nikdo nic nevěděl o jejich životě !!

Jana Nováková
18. 03. 2025 08:46

Jan Trojan.Pište alespoň pravdu a né zprávy pro bulvár.Žilková měla vlastních dětí 5(jedno zemřelo) a adoptovala děti 2. A né z útulku!!!Tímto způsobem se pak rychlostí blesku šíří bulvární nepravdivé zprávy a čtenáři se všeho chytí jako trus košile.

bella.
18. 03. 2025 15:20

Jana Nováková
-------------------
Paní Nováková, i Vy piště pravdu.
Žilková měla s Hanychem a Navrátilem celkem 4 děti, kdy 1 dítě mělo brániční kýlu, ale dostalo se z toho. A za to , protože je bigotní katolička dala slib Bohu, že když se dítě uzdraví vezme si z děcáku 1 dítě jako vděk za to .Dítě, které si vybrala mělo sourozence a v děcáku řekli, že trhat sourozence nechtějí ( byli moudřejší, jak ti úředníci v Norsku - si najděte) .Tak vzala i toho sourozence. Tyto děti ale v žádném případě adoptovat nechtěla , ( dnes kecá, že chtěla, ale to už si zase upravila svůj dějepis života !) a tak nemají stejná práva, jako její děti rodné. Ani dědit nemohou, ani žádat cokoli ! Tohle měla Verunka zajištěný.Měla je v pěstounské péči a brala na ně od státu peníze jako pěstounka.
Osobně, podle toho, jak byla imrvére pryč a jak na děti řvala bych já řekla, že v děcáku by jim bylo líp.
Pak pobláznila Stropnického a má Kordulu a 1 dítě jim zemřelo.Kdyby si Verunka nezavazovala každýho chlapa hned dítětem , bylo by jich míń.
Kam dal Stropnický rozum, bůh ví.Záhy se projevilo, že s ní nikam nemůže , resp. ona měla nakázáno mlčet!
Každou 5. větu Verunce nevěřte, lže a snad má i bájivou lhavost a věří tomu.

bella.
18. 03. 2025 15:21

opr. 3 děti s Hanychem a Navvrátilem!

fany22
18. 03. 2025 15:37

Měla ty děti v pěstounské péči. Neadoptovala je. A obě odešly, kluk se později vrátil, ale dívka se úplně odtrhla. Jen pro přesnost.

Bl Zz
18. 03. 2025 07:50

Rozmazlená Hanychová... ovšem že další dítě jinak by o něj přišla... tragédie ... nesnáším tenhle klan Žilková

jan trojan
18. 03. 2025 07:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Jana Nováková
17. 03. 2025 23:48

Vůbec nevím čím se Agáta živí a je mi to fuk.Teď jsem si přečetla recenzi
plnou žluče tak se snad budu muset na tu Agátu informovat.Od "Bella" jsem pár recenzí už četla a všechny byly žlučovitý,tak si to musím zjistit sama.Možná že pak budu trousit žluč taky.Uvidíme.

bella.
18. 03. 2025 15:24

Jana Nováková
------------
Nováková, to uděláte úúpně nejlíp!

bella.
17. 03. 2025 23:08

Slušně se vypracovala.Kdysi prodávala čepice a takový nylonový strašný sukně a stará Žíla jí dělala promo a chodila v nich.Nic nevydělaly!
Teď se živí pomlouváním druhých a je ve vatě.Tím pádem má doma 3 x v týdnu služku, ta poklidí za ni. Pokud by děti vychovávala, poklízely by si po sobě taky.
Nevím, proč se nemůže vyspat. Děti vzácně téměž nestonají ( kdyby ano, věděl by to ihned národ ).Zase mele, aby byla jakože zničená ta obětavá matka !
Říkala, že by ráda pořád rodila.
Jó, ta blbka rodí epidurálem.Ani neví, kdy dítě přijde na svět.Nic necítí!
Kdyby zažila kleště , sklapla by a měla by jedno.Svět by o nic nepřišel.

hejhej
17. 03. 2025 15:21

Už o těch dvou víme všechno, s každým prdem do bulváru. Ještě nám nesdělili, zda jim chutná jíst a jestli mají pravidelnou stolici - trapáci, hlupáci.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.