Ve firmě Karel Gott Agency, která spravuje umělecký odkaz Karla Gotta (†80), je v posledních týdnech pořádně živo! Vdova Ivana Gottová (49) totiž podle zjištění deníku Aha! navštívila notářku a začala ze společnosti mazat jméno svého zesnulého muže.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Aha.. Takže, kdyby zůstalo púvodní znění zakladatelské listiny s púvodním pravdivým údajem, že majitel té společnosti byl od jejího založení v r. 2015 do r. 2017 jen Karel G., tak by znamenalo, že na výnosy té spol. mají po jeho skonu právo i Dominika G. s její sestrou Lucií, že ? Pokud jsem dobře pochopila, milující matce Ivaně G. se to nelíbilo, proto se hodilo do té listiny vsunout místo púvodního - nepravdivý údaj, že jedinou majitelkou té spol. byla od jejího začátku jen ona.. A taková nepravda v té smlouvě je jakože právně povolena ? No mně přijde, že by tohle skutečně udělala každá při smyslech matka, ale jen taková, která je zároveň ke starším 2 dcerám svého zemřelého manžela - krkavčí macecha !! Plus k tomu ještě ukázková manipulátorka a přeslazená „herečka“ v bulváru..
Tak samozřejmě, že mysli na své děti a ne na Karlovy děti. Kdyby se Ivane neco stalo, tak chce, aby to šlo na její děti. Jiny důvod zde opravdu nehledejte. Toto by udělala každá při smyslech matka.
By mě zajímalo - Jak mohla notářka Ivaně povolit změnu základního údaje v té zakladatelské listině - fakt, že od založení té společnosti v r. 2015 byl jejím jediným majitelem Karel G. – až do r. 2017. Jak je možné, že tento fakt se vymaže a nahradí se údajem, že jediným majitelem společnosti byla od jejího založení jen Ivana M. Vždyť je to nepravda ! A Ivaně tohle právně přešlo, že do zakladatelské listiny se vsunul takový nepravdivý údaj ? Divné. Nerozumím tomu.. Právní listina by neměla obsahovat nepravdivé informace.
Macháčková dostala po čem od začátku šla. Škaredá, vychcaná, falešná...začala s úpravou ksichtu, rodila jako hruška každý rok, pěvec mlel z posledního a po zabavení jeho mobilu, vyrazila do akce * milující manželky a pečovatelky *. Dominika ač připitá, nikdy nelhala, že Macháčková s pěvcem manipuluje a terorizuje...
Holý zadek k milionům přišel, tak proč si kazit business jménem nějakého Gotta, když ona je šéf největší, free a happy 🤣🤣🤣