Sharon Stone ignoruje postelové rady: Má to ráda na koníčka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 14. května 2025

Svátek slaví Bonifác, zítra Žofie

Sharon Stone ignoruje postelové rady: Má to ráda na koníčka

Okouzlující herečka Sharon Stone (66) se stala sexsymbolem především díky roli v trháku Základní instinkt (1992). Skvěle ovšem vypadá i po šedesátce, zachovává si svůj šik vzhled. A rozhodně ne díky botoxu, se kterým už dávno sekla...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lekno
09. 03. 2025 20:07

Nevím, jak se chovají holky z dálnice E55. Tu dálnici neznám.. No ohledně Sharon jsem si vzpomněla, že kdysi o ní někde v bulváru uvedli, že má hodně vysoké IQ. Napadlo mě, že to testování IQ tehdy zřejmě postrádalo zjišťování emoční inteligence.. V jejím věku jí už mohlo dojít, že takovými řečmi o koníčku, které nyní pustila do éteru, se může shodit před veřejností. Ta přece není jejím milencem, aby ji bylo vhodné informovat o jejích oblíbených s. praktikách s muži.. Mám z ní pocit, že se snaží působit bezstarostně, vesele a sexy. Asi proto též měla tu poznámku. Zda se ale tak cítí opravdu ve svém nitru, jak se tam předváděla ? Nezdá se mi.. Ale je světoznámá herečka, předvádění má v sobě jako druhou kůži. Jistě ji to hraní baví, tak ať se jí hezky daří.

Chocho Loušek
09. 03. 2025 01:19

Dříve byly hvězdy a měly něco do sebe.
Dnes jsou to celebrity a chovají se jak holky z E55.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.