Chtěla válku, má ji mít! Smrtelně vážný Felix vytáhl proti Dádě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 26. března 2025

Svátek slaví Emanuel, zítra Dita

Chtěla válku, má ji mít! Smrtelně vážný Felix vytáhl proti Dádě

Bylo zřejmě jen otázkou času, kdy Felix Slováček (81) veřejně okomentuje osočení Dády (68), že s alkoholem si v jejich manželství více tyká právě hudebník. Ten ve své nejnovější reakci manželku nešetřil.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hejhej
18. 02. 2025 13:50

Slováček skoro denně v tomto plátku napadá svoji manželku. On je buď úplně dementní nebo už od narození hloupý.

hejhej
18. 02. 2025 08:23

Bulvární prostitut Slováček

stoura
17. 02. 2025 05:56

Já si myslím, že špinavé prádlo by se mělo prát doma a neotravovat s tím na veřejnosti!

marsa
16. 02. 2025 16:46

Když byl tak nemožnej,celej život,jak píšete v komentářích,proč se ho Patraska držela jak h.vno košile...pije už drahně let a já se nedivím,že si Slováček držel Gelemovou...ono vracet se denně k opilému člověku je na budku,něco o tom vím.Doma věčně nic neuděláno,zázemí žádné,spolehnutí jakbysmet..mohla se dáávno nechat rozvést...ale to néééé

bella.
16. 02. 2025 20:27

marsa
-------
já vím, že ho nesmyslně milovala , furt brečela, že jí zahejbá atd.Začala pít, ale on popíjel taky. U ní se vyvinula závislost a lítá v tom léta.
Je jasné, že jediné řešení je od opilce opravdu utéct, pokud se opilec nechce léčit a devastuje život těm okolo.
Jen nevím, jestli vůbec s ní on někam zašel, jestli vůbec si na ni udělal čas .Jestli s ní byly ochotny i třeba děti někam pro pomoc jít. kdy nejlepší na ni by byl Nešpor a zavřít v Bohnicích .Říkat Patrasové , že je život krásnej a má cenu ho žít je s ohledem na Aničku cynický. Člověk neustále plánuje budoucnost a těší se z toho co je , jenže Patrasová už neplánuje nic. Ví, jak to je s Aničkou a neví , jak žít..
Tohle je situace, do které je těžko cokoli radit.
Slováček je už starej a Gelemka ho chce, ale jen s majtkem , tj. s rozvodem a sňatkem . Slováčkovi je přes 80 let. Nemá sílu a taky je zničený z Aničky. Chápu, že už je toho na něj moc.Ale to že si to nechce rozházet u Gelemky a nechá ji hanit Patrasovou a motat se jim do rodiny je hnusný a i on sám by měl mlčet.Jeho žena není kus hadru.

A Gelemovou má stejně jistou, tu vyrazíte dveřmi, oknem se do rodiny, kde čuchá prachy vrátí.

marsa
16. 02. 2025 22:57

No já vám nevím,někam jí vzít nemohl,to by musela ona dobrovolně chtít,a to nechce...no a koukat na ní denně už pár desítek let by mě taky nebavilo.Na rovinu,taky bych si někoho našla..ale já vše řeším nekompromisně,takže já bych se rozvedla,být Slováčkem.No a k té Gelemové,já s nima nebydlela,tak nemůžu říci,že je taková či maková,čerpám jen z tisku,tam byla vždy upravená,pěkná,když má něco na instagramu z toho jejího domu,vždy má vše krásné,naklizené..a pochybuji,že dům jí koupil Slováček,takže holka asi umí i peníze vydělat..krom toho,že chodila se Slováčkem,tak jsem žádnou špínu a extempore na ní nikde nečetla.A ještě k té Dádě,už 2x bourala opilá,za tu druhou už měla jít do lochu,když bourala opilá,někdo jí z toho musel vysekat..a nikdo jiný,než Slováček to nebyl..a možná udělal chybu-tam by totiž lohnit nemoh­la..ne­vím,na­dávat jen na Gelemovou a Slováčka se mi nechce,protože vím,co je to hledat útočiště,lásku a nebo prostě jen "hezko" před alkoholikem z vlastní zkušenosti

bella.
17. 02. 2025 22:31

Byt jí nekoupil, barák mají rodiče.Před Gelemovou jedině utéct.
To je vše.
Jo a obrazy neprodává až tak, protože je nikdo nechce.Není malířka.
Z čeho žije ? Nevím.Možná už pracuje.

hejhej
16. 02. 2025 12:54

Ten dementní dědek Slováček blije denně do bulváru ta svoje trapná " moudra". On i ta jeho hloupá mazalka Gelemová mají potřebu se , i když hloupě, neustále zviditelńovat. Slováček uměl hrát, ale jinak je hloupý, celoživotní kur.e.v....

bella.
16. 02. 2025 12:36

Pane Slováčku!
Jak to, že všechno platíte Vy ?!
Máte s ženou společný účet, pokud vím a ten jste luxoval 7 let pro štěťuli z Budějic , Gelemovou!
A pokud vím, Patrasová vydělala s pořady pro děti mnohem víc, než Vy!
Za Gelemovou jste platil nájem v Garden Towers na Žižkově, její životní režii od stravování se v restaracích přes její kosmeťáky, garderóbu , kurzy atd.Sama se svými obrazy přece nevydělává protože jsou trapný a je na volné noze.Kolik rodině Slováčka tedy Gelemová dluží a jak je možné, že se do ní ještě naváží!
Pane Slováčku, mám vás dost!
Nevydírejte lidi s Aničkou, nežebrejte u lidí sympatie.Vezměte se za ruku s Gelemovou a vypadněte k ní do Budějovic a dejte pokoj!
Jste vaší ženě houby platný a jako echt blbec jste nechal Gelemku ztrapňovat vaši ženu malůvkami s lejnem na hlavě a pomlouvat ji, kdy osoba Gelemová si bere právo do rodiny Slováčka se navážet.
Ta poslední navážka Gelemové do Patrasové je také za hranou a umělci by vtírku do cizích životů, pořád nezadanou postarší už slečnu Gelemovou měli vykopat ze všech svých akcí a držet s Patrasovou.

Uživatel_5457057
16. 02. 2025 16:28

bella.... naprosto skvělý komentář, který toho haj.zla přesně popisuje!!!

jity
17. 02. 2025 12:47

Možná máte pravdu, ale jak toto všechno může někdo vědět.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.