Bylo zřejmě jen otázkou času, kdy Felix Slováček (81) veřejně okomentuje osočení Dády (68), že s alkoholem si v jejich manželství více tyká právě hudebník. Ten ve své nejnovější reakci manželku nešetřil.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Když byl tak nemožnej,celej život,jak píšete v komentářích,proč se ho Patraska držela jak h.vno košile...pije už drahně let a já se nedivím,že si Slováček držel Gelemovou...ono vracet se denně k opilému člověku je na budku,něco o tom vím.Doma věčně nic neuděláno,zázemí žádné,spolehnutí jakbysmet..mohla se dáávno nechat rozvést...ale to néééé
marsa
-------
já vím, že ho nesmyslně milovala , furt brečela, že jí zahejbá atd.Začala pít, ale on popíjel taky. U ní se vyvinula závislost a lítá v tom léta.
Je jasné, že jediné řešení je od opilce opravdu utéct, pokud se opilec nechce léčit a devastuje život těm okolo.
Jen nevím, jestli vůbec s ní on někam zašel, jestli vůbec si na ni udělal čas .Jestli s ní byly ochotny i třeba děti někam pro pomoc jít. kdy nejlepší na ni by byl Nešpor a zavřít v Bohnicích .Říkat Patrasové , že je život krásnej a má cenu ho žít je s ohledem na Aničku cynický. Člověk neustále plánuje budoucnost a těší se z toho co je , jenže Patrasová už neplánuje nic. Ví, jak to je s Aničkou a neví , jak žít..
Tohle je situace, do které je těžko cokoli radit.
Slováček je už starej a Gelemka ho chce, ale jen s majtkem , tj. s rozvodem a sňatkem . Slováčkovi je přes 80 let. Nemá sílu a taky je zničený z Aničky. Chápu, že už je toho na něj moc.Ale to že si to nechce rozházet u Gelemky a nechá ji hanit Patrasovou a motat se jim do rodiny je hnusný a i on sám by měl mlčet.Jeho žena není kus hadru.
A Gelemovou má stejně jistou, tu vyrazíte dveřmi, oknem se do rodiny, kde čuchá prachy vrátí.
No já vám nevím,někam jí vzít nemohl,to by musela ona dobrovolně chtít,a to nechce...no a koukat na ní denně už pár desítek let by mě taky nebavilo.Na rovinu,taky bych si někoho našla..ale já vše řeším nekompromisně,takže já bych se rozvedla,být Slováčkem.No a k té Gelemové,já s nima nebydlela,tak nemůžu říci,že je taková či maková,čerpám jen z tisku,tam byla vždy upravená,pěkná,když má něco na instagramu z toho jejího domu,vždy má vše krásné,naklizené..a pochybuji,že dům jí koupil Slováček,takže holka asi umí i peníze vydělat..krom toho,že chodila se Slováčkem,tak jsem žádnou špínu a extempore na ní nikde nečetla.A ještě k té Dádě,už 2x bourala opilá,za tu druhou už měla jít do lochu,když bourala opilá,někdo jí z toho musel vysekat..a nikdo jiný,než Slováček to nebyl..a možná udělal chybu-tam by totiž lohnit nemohla..nevím,nadávat jen na Gelemovou a Slováčka se mi nechce,protože vím,co je to hledat útočiště,lásku a nebo prostě jen "hezko" před alkoholikem z vlastní zkušenosti
Byt jí nekoupil, barák mají rodiče.Před Gelemovou jedině utéct.
To je vše.
Jo a obrazy neprodává až tak, protože je nikdo nechce.Není malířka.
Z čeho žije ? Nevím.Možná už pracuje.
Ten dementní dědek Slováček blije denně do bulváru ta svoje trapná " moudra". On i ta jeho hloupá mazalka Gelemová mají potřebu se , i když hloupě, neustále zviditelńovat. Slováček uměl hrát, ale jinak je hloupý, celoživotní kur.e.v....
Pane Slováčku!
Jak to, že všechno platíte Vy ?!
Máte s ženou společný účet, pokud vím a ten jste luxoval 7 let pro štěťuli z Budějic , Gelemovou!
A pokud vím, Patrasová vydělala s pořady pro děti mnohem víc, než Vy!
Za Gelemovou jste platil nájem v Garden Towers na Žižkově, její životní režii od stravování se v restaracích přes její kosmeťáky, garderóbu , kurzy atd.Sama se svými obrazy přece nevydělává protože jsou trapný a je na volné noze.Kolik rodině Slováčka tedy Gelemová dluží a jak je možné, že se do ní ještě naváží!
Pane Slováčku, mám vás dost!
Nevydírejte lidi s Aničkou, nežebrejte u lidí sympatie.Vezměte se za ruku s Gelemovou a vypadněte k ní do Budějovic a dejte pokoj!
Jste vaší ženě houby platný a jako echt blbec jste nechal Gelemku ztrapňovat vaši ženu malůvkami s lejnem na hlavě a pomlouvat ji, kdy osoba Gelemová si bere právo do rodiny Slováčka se navážet.
Ta poslední navážka Gelemové do Patrasové je také za hranou a umělci by vtírku do cizích životů, pořád nezadanou postarší už slečnu Gelemovou měli vykopat ze všech svých akcí a držet s Patrasovou.