Arichteva v koncích: Začalo peklo pekel, vztek, řev a hysterie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 22. března 2025

Svátek slaví Leona, zítra Ivona

Arichteva v koncích: Začalo peklo pekel, vztek, řev a hysterie

„Máme teď takové těžké období. Včera měl například takový velký hysterický záchvat, je to masakr," popisuje nelehký život se čtyřletým synkem zoufalá herečka.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bella.
15. 01. 2025 21:33

Prof. Švejcar radil v nouzi největší studenou sprchu.Moje kámoška právnička s manželem politikem měli to nejotužilejší dítě z našeho kruhu a tím pádem absovovalo i školku bez bez rým .....

Architeva sama je hysterka a navíc taky sprostá a vůbec nechápu, jak může půl hodiny nechat dítě řvát.

V létě jsem viděla v Praze úkaz - na frekventovaném a tedy špinavém, poplivaném a od Ukrajinců navíc pocákaném nůdlemi, jak smrlkají do prstů a hází to na zem, ležela malá holka.Bylo vedro, z prachu u svého nosu inhalovala sajrajt chodníku před vchodem do metra. Její matka stála nad ní.Holka byla zticha, prý odmítala vstát. .Bylo jí cca 5 let.Vlásky měla zabořené do prachu a špíny , u pusy měla eklhaft chodník, kolem vířily prach boty a zpocené nohy lidí v sandálech a nikdo neřekl té matce , že musí jednat.Matka holt razila výchovu v přeměnu dítěte v budoucí silnou osobnost a jak byla osvícená vědou nebylo pro ni prioritní zabezpečit dítě proti nemoci z té špíny. Jednala, jak jí nakecali ze školky neziskovky a blbky na fcb., tz. vychovávat nenásilně.

Já té matce chodníkové vyjmenovala co právě to nebohé dítě z hlavou a tělem na zemi inhaluje z té tuberácké špíny pražského chodníku kromě , uschlých zvratků, psí a homelesácké moči , nudlí a plivanců a že ona má mít rozum a dítě hygienicky ochránit!

A ona se mě zeptala, co tedy asi tak má s ní dělat !!!
Řekla jsem zvednout! A stal se zázrak.Zvedla ji a dítě šlo.

Tam to bylo kdo z koho!

.

jaja1973
15. 01. 2025 18:40

Keď dieťa vychováva matku a nemá hranice a medze . Rodičia na to iba doplatia,neuroricke dieťa, či samo nevie čo chce

jiri
15. 01. 2025 09:24

Dobře mířená facka neuškodí.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.