Sledovanost seriálu ZOO Nové začátky není taková, jak by si asi na Primě představovali. Sáhli proto k nečekanému kroku. Povolali zpátky Pavlu Tomicovou (62), která loni v březnu oznámila odchod ze seriálu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Seriál jsem sledovala, příjemná oddechovka. Po změně vysílacího času si málokdy vzpomenu, že běží a nenašla jsem, kde lze pustit opakování (kromě dopoledne). Nevím, kdo bude chodit v tuto dobu k televizi, až bude venku hezky. Večerní vysílání mi vyhovovalo.
Dodávám, že se divím, že nikoho nenapadlo, když dají seriál ve stejnou dobu jako Ulici, že dlouhodobě sledující Ulici, ji asi neopustí, když to mají rozkoukané.
Dejte to zpátky na 2x za týden, jak to bývalo. Na Ulici jsem se přestala dívat, protože nejsem otrok svého času, abych seděla každy den v podvečer přilepená u obrazovky. To samé i u ZOO, navíc stejně nepřebijete Novu s programem Na lovu a Ulice, kteří mají své stálé posluchače. A nemusíte vymýšlet nezáživné zápletky
...dívala jsem se na Zoo pravidelně, byla to příjemná oddechová...ale po změně času jsem neviděla ani jeden díl...prostě není čas...a Prima to pokazila svým výmyslem s reklama...ani při sledování že zaznamu , se nedá reklama přeskočit...takže ne jen ZOO, ale Primu, i když vysílá něco, co chci vidět, prostě nesleduju...škoda...
Prima točí v posledních letech do šuplíku jeden seriál za druhým Návrat Tomicový to nezachrání.Spíše naopak.Je to jako nastavovaná kaše nebo slepovaný manželství.Slátanina za slátaninou.Jestli by to nechtělo změnu těch,co rozhodují co se bude
točit a vysílat.Na Primě jsou na jedničku jen zprávy !
Neznám ve svém okolí nikoho, kdo by takovou hloupost sledoval, je tolik zajímavých nekomerčních pořadů...stáhnout a třeba začít konečně v TV dávat celý den anglické pořady, aby české děti a občané mohli nenásilnou formou zvládnout přirozeně aj. Nechápu, že to nikoho nenapadlo, je to všude ve světě normální.
Prima má opravdu smůlu.Ty jejich seriály nestojí vůbec za nic.A Tomicová ZOO jejím příchodem zpátky nezachrání.My se díváme jen na Primě na zprávy jsou zajímavější než na Nově,ale to je tak asi všechno na co se dá dívat!
Seriál ZOO je perfektní ale s tím vysílacím časem to zabili. V takový čas člověk má úplně jiné věci na práci byl to oddychový perfektní seriál ale na večer. A dělá hodně také to že vyměňují herce
Udělali velkou chybu, že seriál dali na odpolední vysílací čas. Odpoledne na seriál můžou koukat tak akorát důchodci. Seriál Kamarádi, který nahradil ZOO, není zdaleka tak dobrý.
Koukala bych ráda dál na ZOO, ale ve 20,20.
Poslední dobou vyrábí Prima „skvosty” na jedno brdo, málem se nedá poznat, jestli je to volné pokračování jiných seriálů - stejní herci, kteří hrají skoro stejné role a příběhy jsou skoro totožné. A navíc jsou tam i nesympatičtí herci, třeba to střívko, které má neustále naraženou čapku kšiltem dozadu a myslí si, že to z ní dělá herečku! A že se vrátí Tomicová, to asi nezáživnému seriálu moc nepomůže, ta se tváří stále ukřivděně, jako by byla jediná na světě, kterou opustil manžel.