Modeling s sebou přináší také touhu po štíhlé postavě za každou cenu. Své o tom ví i Agáta Hanychová (39), která za svou kariéru vyzkoušela různé způsoby, jak co nejrychleji a nejviditelněji zhubnout. Nutno dodat, že ke zdravému životnímu stylu měly některé metody daleko…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Simona
--------
Ano, Simono, tolik závisti a pomluv ! Nelze vůbec spočítat kolika lidem drbny Žilková a Hanychová svou nevymáchanou hubou ublížily! A nelze vypočítat kolik závisti vyprodukovala Žilková s Hanychovou za svůj život!
Pane bože, matka Žilková nacpe holku na soutěž a nezakročí, když jí mají upravit?
Agátiny diety většinu života ( chudák ženská, nemá štíhlost od boha ) jsou rozžvejkat potravinu, vysát živiny a vyplivnout.To dělala i stará Žíla , chce být kostnatá.
Agáta má lordózu bederní páteře a tak vypouklé břicho pořád.
Čelo má prošpikované výplní už léta a je to na fotkách i vidět, vlasy nemá, má na hlavě přicvaklé pramínky ( život s tím musí být dost protivný ) a nohy má křivé.Není to ideál krásy, jak má být na Miss. Kromě toho je dost často plná modřin, ne že by ji byl, ale díky dietám a pak poruch v metabolismu se to prostě děje
Na některých fotkách si není podobná a tam, jak sedí s Ornelou nahatý má zapatlaný rozkrok, kdy pokud Agáta " vystudovala fotografii jistě by to opravila líp, ovšem to by tam nesmělo být to " pokud "
Jediný posun u ní je, že už nešklebí pusu a vypadá proto líp.
To, že je to hádavá drbavá fena má geneticky, holt matka Žíla v jejích genech dominuje
Populární no to snad ne, známá ano, ale nejspíše různými výstřelky. To, co předvádí ze svého soukromí a navíc prý je to její práce, tak to už je na pováženou. Jak může něco takového prezentovat jako práci. V porovnání s prací všech poctivě pracujících je ta její hodně divná, neprodukuje žádné hodnoty. Známá je i díky rodině, ze které pochází.
Simona
-----
mám zameteno a na svém názoru na rodinu Žilkové nezměnímani chlup.A to jsem ještě hodně ohleduplná na to co vím!
Jo a zlatý vejce nikdo nejedl.Kromě holt modelín,A ty jsou většinově hloupoučké a v to počítám nejen Agátu, ale i trapnou Maxovou a Verešovou.A jen pro vás- mnohokrát mě oslovovali z agentur, když mě viděli , zda bych neměla zájem o modeling.
Neměla jsem, protože mám na víc. A pro vás: návrhář kreativně vymyslí, krejčí bezchybně vyrobí a modelína je věšák co má ty šaty prodat , věšák který se může uhonit, jen aby ji na to někdo najal .Nic víc . Já to vnímám jako žívnost podřadnou, pokud si tím holka nevydělává na studie.(Modelíny jsou komparzistky.Na mole je vůbec nevnímáš,přesně tak, jak komparzisty ve filmu .Ne mole vnímáš návrháře a jeho modely.
Ona má písemné projevy plné chyb ( Gottová to měla taky tak, dnes už mají pravopis v PC) Agáta tvrdí, že je dyslektik . já bych řekla i dysortograf a že je hyper taky říká.
Jednoduše a prostě , ve škole propadala a Bc. z fotografie jí matka koupila ( a stejně ani to ta Agáta nevyužila ). Adekvátně své kapacitě pracuje jako drbna.To se daří.