Tak už i modelka Andrea Verešová (44) neodolala pokušení a odhalila své intimní partie. Stejně jako Simona Krainová (51), schovává postavu se vším všudy jen pro předplatitele. Na rozdíl od své starší kolegyně ale nemá účet na kontroverzním Only Fans. Je v tom ale ve finále rozdíl?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Dceři by měla nechat implantovat chloupky do obočí, kde má holou lesklou kůži po piercingu.
Dcera se naučila žvanit a la : nezvládla bych to .... , matka byla pro mě velkou oporou ..., kristepane, umí mluvit normálně?
A ta šlachovitá Verešová má vyjadřování tak chudičké , zdegenoravané , že jsem to po pár větách stopla.Mentálně zakrněla. Když se pohybujete jen v branži být na mole víte , že holky modelíny nic moc inteligenčně a vědomostně nejsou .Pokud jste chytrý radši studujete , protože v této branži zblbnete a to ty chytrý nebaví. Příkladem blbosti je pro mě i ta funící s příšerným hlasem Maxová , nejen Verešová, nebo Krainvá. A kdyby si Verešová přiznala, že je jen něco jako krejřovská pana , na které se vytvořily šaty a ty šaty chtějí vidět zákazníci, nikoli ji, Verešovou, možná by se líp učila, aby opravdu mohla vykonávat právnickou praxi.Tím, že si titul koupila je holt dál jen modelínou.
Její Volopich je divnej!Tohle hloupé nic mít denně doma?Verešovou jsem si pustila u Krause , katastrofa!!!
A tady ?
Co mají z toho ženský , že ukazují prd.... jako umělecký předmět ?
Bičuje na postavě, to nejde upřít a je to poctivou dřinou. Otázkou zůstává, co ten zbytek ? Všechno umělé, opravené, napíchané a nehodící se odstraněné. Takže prodávat něco, co je produkt estetických zákroků je poněkud k smíchu...
A co je to prosím, za zmršenou fotku kdy je obnažená...všimněte si tu ruku, za zády, jako by byla někoho cizího,vykřivenou páteř jak vystrkuje pozadí,a jednu nohu která ubíhá.A to má jistě profesionálního fotografa.Tak nevím.,,,nebo je to záměr..??