A je to tu! Z herce a dabéra Zdeňka Mahdala (64) je důchodce, na penzi ovšem neodešel. Státem vyměřená měsíční částka 15 tisíc korun mu totiž pokryje jen část výdajů, a tak se dál živí dabováním a samozřejmě namlouváním reklam.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To je starej dívkař! Ten vyjel po každé, on si myslí, že je neodolatelný krasavec, je to už ohnutý dědula, stále si hraje na mladíčka, stále upocený, červený, jak já ho nesnáším! A od kdy on je umělec, jó k......k, to ano, takovej venkovskej slizoun! Brrrrrrrrr!
Na co si pan "umělec" stěžuje? Když neplatil, tak nemá.
I tak dostává víc, než si zaslouží. Platí mu to lidé s vyššími příjmy, kteří budou mít nízký důchod v poměru k tomu co odvádějí.
Zdeněk Mahdal (56): Vydělává miliony na slevách ! ...nás láká na slevy do obchodního řetězce v reklamách ! Je již 20 let hlasem řetězce Lidl v Čechách...
V roce 2005 přiznala Valérie Zawadská (57), majitelka nádherného hlubokého hlasu, že si honorářem za reklamu na známý supermarket vydělala na chalupu v jižních Čechách...Osamostatnil se a založil dabingové studio. „Ne vždy je na růžích ustláno a já pořád nechtěl čekat, až mě někdo obsadí. Tak jsem si založil studio, potom druhý, a abych byl konkurenceschopný, udělal jsem si i třetí. Protože někdy dostanete tak velkou zakázku, že by to jedno ani dvě studia do daného termínu nestihly,“ vysvětluje Zdeněk Mahdal
Inka: Mnoho herců si vydělává na stupidních reklamách, na které se , věřím, nikdo, nebo skoro nikdo nedívá. jedna reklama hloupější než druhá - stačí vidět jen okamžik a hned přepnout.