Zlomový okamžik v životě Pártlové: Už nic nebude jako dřív! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 24. ledna 2025

Svátek slaví Milena, zítra Miloš

Zlomový okamžik v životě Pártlové: Už nic nebude jako dřív!

Dvouletý boj je u konce: Martina Pártlová (45) se konečně pochlubila výsledkem své vysněné proměny starého statku. Rekonstrukce, která ji stála nejen spoustu peněz, ale i sil, přinesla překvapivý výsledek. Chalupa, o které roky snila, je hotová – a fanoušci mohou nahlédnout dovnitř!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Gabriela 3
21. 01. 2025 21:46

Takové životní zlomové okamžiky si podle mě zaslouží i změnu prostředí. My jsme si právě v této situaci nechali zrekonstruovat byt a celková proměna nám dodala úplně novou energii. Na doporučení jsme si vybrali http­s://ww­w.ga­reko­.cz/, kteří odvedli skvělou práci. Všechno bylo perfektně načasované a výsledek je přesně takový, jak jsme si přáli. Skvělá firma na rekonstrukce bytu

Michelin
06. 01. 2025 15:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

kara lahti
06. 01. 2025 14:03

90% má na spolupráce, žebrala na IG až to bylo trapné. Stejné jak Štíbrová.

Květa Korchová
06. 01. 2025 09:02

Paní Pártlová na průvodním videu, působí jako pracovnice "Veřejného domu"

AHel
06. 01. 2025 03:32

|Paní už mi také leze krkem...taková to byla prima baba.....proč všechny debilněj.

yokky
05. 01. 2025 14:07

bella.
05. 01. 2025 13:43

Pártlová opakuje blbosti z módních a nikterak pro život přínosných designových nápadů architektů.
Vana jako solitér je absurdní, nemá kam dát mýdlo, nemá po ruce ručník atd. takže musí přistavět k tomu nějaký další solitér ( vozík, stojan ) , soliterní vany jsou blbost na entou.Kohoutky samostatně na teplou a na studenou jsou taky blbost, dávno se ví, že baterie s mícháním teplé a studené jsou jedině dobré a móda samostných je překonaná neohrabaností v obsluze , - leda tak k obnově starého muzejního , památkově chráneněého obydlí .A umyvadlo - úzké koryto možná z maštale se tam taky nehodí.Navíc v úzkém si na obličej moc vody nenacákáte , a protože má rovné dno, honíte vodu k odpadu rukama.
No a jinak - nikdy chalupu s metrovou zdí, kámen nevytopíš.
Kvůli tomu bych já do hypotéky nikdy nešla. Ideál je moderní a energeticky vymakaná stavba! Nevím jestli si zřídili domov nebo hospdou s výčepem.Jo a ten lustr, jakože z místního kola z něčeho je taky prvoplánově blbej.Má to tam nějak rozházený a je to lehce nervní.
A sorry, musela jsem si vygooglovat kdo je Pártlová.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.