Noční můra každé mámy: Ornella Koktová přiznala trable | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 13. února 2025

Svátek slaví Věnceslav, zítra Valentýn

Noční můra každé mámy: Ornella Koktová přiznala trable

Trojnásobná maminka Ornella Koktová má očividně plné ruce práce. Nejenže se věnuje podnikání a influencerství, ale také doma svádí nekonečný boj s tím, co naservíruje svým dětem na talíř. A podle jejích slov je situace opravdu náročná. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
06. 01. 2025 03:39

To si ornella naběhla, sama se mi zdá, že je tlustá, syn je obézní. Když jsou takovéto probléme s dětmi a jídlem, jde to za mámou. Vychrtlý tam nikdo není, takže přehání, je to její ostuda, asi nevaří nebo blbě...hloupější článek jsem nečetla...také mi nevadila a teď se z ní stala blbka na entou, nevím proč....

Ruzena Vyskocilova
07. 01. 2025 05:37

No a ulevilo se Ti alespoň, že by nějaká frustrace v Novém roce? Přestávám se divit N.S. že začíná řešit hejty právní cestou.

bella.
05. 01. 2025 14:36

Drahá matko Ornello,
Quentin je otylý díky tobě, protože od mala krmit dítě mekáčem by mělo být trestné.Nikdy nebude šthlý, jistě ti lékaři řekli do kdy se tvoří tukové buňky.Za to ti jednou sysnáček dá přes hubu.U vás v rodině celkem běžný způsob vyřizování stížností.Ani další děti nevedeš k normálnímu jídlu.A na krabičky zapomeň. Nemusí je. Tahle překonaná blbost snad už nepatí.Je závislý na sladkém, díky tobě.
A když kouknu na Hanychovou, tvou kámošku , její Dopita ml. je na tom stejně jako tvůj Quentin.Místo o děti jste se staraly o mejdany a pak holt nebylo času na normální vaření.
Mimochioodem, poslechla jsem si vás, jste stašně trapné vy dvě filozofky života.Agáta je nadšená, že má vede sebe macatou kolegyni, tebe, protože si připadá titěrná a ty, ta macatá to nechápeš.Děláš jí mediáolního křena!

Pavel Bartoš
04. 01. 2025 20:56

Nejíš, nedostaneš nic a sladkosti jdou pod zámek.Hranolky vynechat a v žádném případě fasfudy atd. Na pití vodu nebo ovocný čaj a to nejlépe šípkový.Hlad je nejlepší kuchař.Co je na stole to se jí a nazdar. Není to nic složitého Zde je třeba banán, Nechceš tak odchod. V žádném případě nic nenutit.

Ruzena Vyskocilova
07. 01. 2025 05:39

Přesně tak, nechceš, nejez, ale nepočítej s tím, že se zaplácneš něčím jiným.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.