Noční můra každé mámy: Ornella Koktová přiznala trable | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 20. dubna 2026

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Noční můra každé mámy: Ornella Koktová přiznala trable

Trojnásobná maminka Ornella Koktová má očividně plné ruce práce. Nejenže se věnuje podnikání a influencerství, ale také doma svádí nekonečný boj s tím, co naservíruje svým dětem na talíř. A podle jejích slov je situace opravdu náročná. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

AHel
06. 01. 2025 03:39

To si ornella naběhla, sama se mi zdá, že je tlustá, syn je obézní. Když jsou takovéto probléme s dětmi a jídlem, jde to za mámou. Vychrtlý tam nikdo není, takže přehání, je to její ostuda, asi nevaří nebo blbě...hloupější článek jsem nečetla...také mi nevadila a teď se z ní stala blbka na entou, nevím proč....

Ruzena Vyskocilova
07. 01. 2025 05:37

No a ulevilo se Ti alespoň, že by nějaká frustrace v Novém roce? Přestávám se divit N.S. že začíná řešit hejty právní cestou.

bella.
05. 01. 2025 14:36

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Pavel Bartoš
04. 01. 2025 20:56

Nejíš, nedostaneš nic a sladkosti jdou pod zámek.Hranolky vynechat a v žádném případě fasfudy atd. Na pití vodu nebo ovocný čaj a to nejlépe šípkový.Hlad je nejlepší kuchař.Co je na stole to se jí a nazdar. Není to nic složitého Zde je třeba banán, Nechceš tak odchod. V žádném případě nic nenutit.

Ruzena Vyskocilova
07. 01. 2025 05:39

Přesně tak, nechceš, nejez, ale nepočítej s tím, že se zaplácneš něčím jiným.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.