StarDance je oficiálně u konce: Tohle byly nejlepší momenty z finále | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 7. února 2025

Svátek slaví Veronika, zítra Milada

StarDance je oficiálně u konce: Tohle byly nejlepší momenty z finále

13. ročník taneční soutěže StarDance včera vyvrcholil velkolepým finále. Králem a královnou parketu se stal herec Oskar Hes (25) a tanečnice Kateřina Bartůněk Hrstková (37). Připomeňme si ty nejlepší momenty letošního finále.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pea.p
17. 12. 2024 18:38

Líbit se Vám to nemusí, ale CT zvolila možnost návratu poslední vyřazené dvojice aby to.pro diváka bylo zajímavější. A pokud by to nešlo, tak by to BBC jako majitel soutěže neposvětila. Rozhodně se nepovažuji za ochránce LV. Mým favoritem byl Oskar. Ten nakonec i po právu vyhrál.

lekno
17. 12. 2024 13:37

pea.p : Ještě něco : Uvědomte si, že vy mi zde nebudete nařizovat – kdy, kde, o kom, nebo o čem se já vyjádřím do nějaké diskuse. Moje příspěvky nebyly vždy jen o vaší ctnostné LV, tak se uklidněte. Připisujete mi zde opakovaně nenávist k té pěnici. A to jen proto, že nejsem fanatická fanynka LV a múj názor na ní je odlišný od vašeho. Nejsem povinna mít k ní stejný postoj, jako je ten váš. Napsala jsem vám já někdy, že jste nenávistný tvor ? Vám vůbec nedochází, jak jste hrubý až omezený. Vím lépe než vy, co cítím. Opravdu, stačilo..

lekno
17. 12. 2024 13:33

pea.p : Vymýšlíte si.. Vzpomněla jsem jen 1 variantu: že v 9. kole by se nevyhazovalo, až v dalším.. Žádná vyřazená dvojice by se už nevrátila zpátky do soutěže. Jen tato varianta mi přijde skutečně objektivní, tak mi tu nepřipisujte něco, co jsem nenapsala..
Že vám se nelíbí můj názor, by neměl být důvod k tomu, abyste mě tady urážel a obviňoval z nenávisti. A váš kec, že ​​mi jde jen o LV, ten si říkejte raději sobě, když se podíváte do zrcadla. Mám z vás dojem, že jste na ni extrémně zatížený - více, než placený bodyguard. Nic proti, můžete za ni i dýchat. Ale na mě to neházejte. Mě nezajímá, jestli je ona nenáviděná.. Takové cosi jsem nikdy nevypisovala - i to jste mi přišili neprávem. .

pea.p
17. 12. 2024 06:43

Vážené čestné lekno. Vám nejde o nic jiného než o Vondráčkovou.
A vysledk prvního ,druhého,pátého hlasování porušit by nevadilo? Znamenalo by to vratit toho,kdo dostal hlasu podstatně méně a lidé ho nechtěl . Ale to byste klidně vrátila . Jinak nechat bez vyloučení další možnost je jisté varianta. A kdyby nebylo před finále, tak by to tak.bylo. Jinak pravidla určuje majitel soutěže. A tomu je jedno jestli je tam Vondráčková nebo Novák. Prostě má varianty. A Ct zvolila.tuto. chtěla.aby to bylo zajímavější. Kdyby lidé chtěli,tak vypadla znovu v dalším kole. Na druhou stranu tam taneční patřila. A ač je dle Vas nenavidena, došla do.8.kola. Z toho.by plynulo, že víc nesnáší.Paulovou, Blažka ap.
Řešíte to jen protože Vondráčkové.

pepa333
15. 12. 2024 16:56

KONEČNĚ!!! ČT to divákům cpe na obrazovky horem spodem a všeho moc škodí!

lekno
15. 12. 2024 13:17

Proč Lucie šla zametat tu podlahu po skončení soutěže ? Kde vůbec vyhrabala koště ? Utíkala za nějakou uklízečkou ? Potřebovala se snad takhle uvolnit ? Asi – ergoterapie..
Jinak souhlasím s vámi, bella. Když někdo právem vypadne ze soutěže, nemá se tam vracet a dále soutěžit. Podle mě, ta 2. šance pro LV byla výsměchem pro všechny vyřazené taneční dvojice, které musely ze soutěže odejít a žádnou 2. šanci pak už nedostali. Také byla výsměchem pro divácké hlasování, které LV původně ze StarDance již vyřadilo.. Pro mě ona skončila v té soutěži po 8 kole, když byla vyřazena s LB jako 6-ta. Dostala tam tuším tehdy při loučení zlatý šperk od pořadatelú, nebo ne ? Jelikož jí pak umožnili návrat do soutěže a tím její vyřazení v podstatě zrušili - vrátila Lucinka alespoň ten šperk ? Proč mám pocit, že ji to ani nenapadlo ? Co ta jednou dostane do rukou, snadno už asi nepustí..

bella.
15. 12. 2024 14:24

lekno
------
Děkuji Vám.
Moje antipatie k Lucii Vondráčkové nemá nic společného s tím, jak správná soutěž má vypadat a vskutku mě ihned napadlo, jak to asi přijímají ty vyřazené dvojice před tím. Aby to bylo spravedlivé , mělo se z nich aspoň vylosovat. Šanci měli dostat všichni.
Jenže v StarDance vykalkulovali , že vztít hodnocení poroty bude jistější, a tak se zvolila varianta dle hlasování poroty a to nebylo pro Vondráčkovou až takpak špatné .

Toto ozhodnutí absolutně ignorovalo, že ta " soutěž " je založena na věřejném hlasování .

Rozhodnutí StarDance je tedy dle mého diskriminační a poškodilo i vítěznou dvojici, protože ta má zlato ze ! soutěže" , kam se vraceli vyřazení.
Kvalita takové medaile nedosahuje kvality medaile předchozích ročníků, kdy soutěř proběhla regulérně.
Fiasko tohoto ročníku " soutěže " je velké a mělo by se s tím pořadem skončit !!!
Proč?
Nikdy už to nebude napětí, kdo právoplatně zvítězí, ale nuda, že možná tam zase šoupnou někoho, i když vypadne a taky otrava z toho, proč vlastně veřejnost má hlasovat, když se její hlasování smete se stolu

pea.p
16. 12. 2024 13:34

Je to stejné jako jinde.
Když se po příjmačkách dostane určitý počet a někdo místo uvolní (vybere si nakonec jinou školu), tak se taky nelosuje z těch co se nedostaly, ale automaticky dostane možnost první pod čarou - ne desátý nebo ten poslední. Stejně to je i u sportu. Máte x rozběhů. Postoupí např. první dva automaticky a další na čas. V případě, že někdo odpadne, opět postoupí ten, co byl na čas první nepostupující (žádné losování) . A i tento "náhradník" nakonec může vyhrát (pokud ostatní porazí). A nikdo to nikdy nerozporoval. Ale pro někoho je to evidentně moc složité a pochopení.
Ale nakonec to dopadlo podle toho, jaké předvedly výsledky. A Hes byl jednoznačně nejlepší. Stejně tak, jako Vondráčková patřila svým tancem mezi finálovou trojku.

lekno
16. 12. 2024 20:33

pea.p Mně přijde, že spíš pro vás je evidentně moc složité na pochopení, že StarDance nejsou přijímačky na školu a rovněž nejsou sportovní soutěž. StarDance české má svá pravidla a postup, který zahrnuje též divácké hlasování - na rozdíl od zmíněných přijímaček a šp. soutěží. A právě divácké hlasování v 8. kole zpúsobilo, že t. dvojice LB s LV byla vyřazena. Tím, že té dvojici následně byla poskytnuta dobrovolná 2. šance na návrat, toto divácké hlasování bylo jakoby zignorováno t. párem, co se vrátil do soutěže a taky těmi, kteří tu 2. šanci t. páru nabídli. Jak se budou cítit diváci, kteří poslali své hlasy a utratili na to peníze v 8. kole - dotyčných s 2. šancí zřejmě nezajímalo. Stejně, jak se budou cítit ostatní vyřazeny t. dvojice, které 2. šanci nedostaly.. Výmluvy typu, že se musel zachovat počet kol, proto se musela vyřazena t. dvojice vrátit - jsou směšné.. V 9. kole nemusel nikdo vypadnout ze zbývajících t. dvojic, nevyřazovalo by se. Až v dalším kole.. A počet kol by zůstal zachován. Můžete si kroutit omáčku jak chcete, já to vidím jako privilegovanou výhodu - tu 2. šanci, jejímž povolením se zignorovalo divácké hlasování v 8-kole. Dominik V. věděl, proč v minulosti takovou 2. šanci ve StarDance nepřijal. Vám ale zřejmě vůbec nedůjde, proč. To dojde totiž obvykle jen lidem, kteří mají v sobě ještě čest a funkční svědomí.

lekno
16. 12. 2024 21:15

Oprava - .. nedojde..
Jo, a nejen tohle vám nedošlo..

pea.p
17. 12. 2024 07:34

Tak jinak. Diváci tam chtěli raději Blažka než Rumla, Raději Paulovou než Blažka a raději Vondráčkovou než předchozí vyloučené. Vondráčková tedy nenahradila nikoho z vyloučených, kterého tam lidé chtěli víc než ji. Ale ono jde spíš o to, že Vondráčková, že. Nenávist je možná dobrý hnací motor, ale tady to působí směšně.

lekno
16. 12. 2024 21:27

bella. : Bylo tam ignorování diváckého hlasování z 8. kola, tak mi to přijde.. No nemám zájem se s tím dlouho zatěžovat. Už si to z hlavy vyhodím a vy múžete taky, pokud chcete. Mějte se hezky..

bella.
15. 12. 2024 11:12

StarDance ať nenazývá zábavný večer svých tanečních pro pokročilé soutěží.
Pokud někdo vypadne v soutěži není možné, aby znova nastoupil.
Takže 3. místo Vondráčkové za to, že to někdo vzdal a "soutěž " , neboli šou "must go on" , protože je zaplacená až do konce je výsměch všem pravidlům , ale i všem dvojicím , kteří vypadli před ní a je jedno, jestli je vyřadila porota, nebo voliči z řad lidí z venku.
Je mi jedno, jak Vondráčková tancuje, dle pravidel tam neměla už co dělat.Chudák její taneční partner , ten si díky jejímu chování s ní zkusil taky své. A chudák lidi, kterým vysvětlovala svoje taneční pochybení, vytýkaná jí portou.Ty výmluvy byly dětinské , tak jako je ona sama.

Matka roku a kojná roku " Kanaďanka " Lucinka už píše do sívíčka : bronz za taneční " soutěž " .Čekám napjatě v čem to zúročí .
--------
Pro kritiky- klidně do mě, nebudu odpovídat, ale sděluji jim zde :

samozřejmě Vondráčkovou Lucii já neberu vůbec jako zpěvačku, ani herečku, Ulici neznám a jestli je to " mrcha " ?Jo, je ale ne v seriálu, nýbrž v skutečném životě.A takovou osobu samozřejmě bez emocí známkovat nemůžete.To zvládne jen AI.
Takže asi tak !

Uživatel_5457057
15. 12. 2024 14:09

Bello a lekno ... vy jste největší mrchy na diskuzi a vůbec i v reálu. A mozek vám stávkuje, protože byste nepsaly takové blbosti. V Bohnicích mají místo, tak šup, šup, čekají na vás

lekno
15. 12. 2024 15:50

Uživatel_5457057 : Pro vás pojem mrcha značí zřejmě osobu, která se odváží do diskuse napsat svůj názor na LV + projevy s ní související. A ten názor se vám nelíbí. Okamžitě se z takové osoby stává mrcha - ve vaší hlavě. No to je váš problém. Že nevidíte objektivně, že nedokážete objektivně posoudit skutky lidí ani projevy, které například v letošním StarDance proběhly.. A. pravda vám vždy nevoní, jak vidím. Hlavně, když se řekne pravda o Lucince.. No, čvachtejte se dál v tom bahně sebeklamu. Ublížite tím jen sobě..

bella.
15. 12. 2024 18:34

Uživatel_5457057
---------------------

Pokud mně " mozek stávkuje ", pak Tobě nemaká vůbec, neboť jen blb neví co je realita !
--------
Pro tebe po lopatě:
protože jsme se nikdy nesetkali ,neznáš , nemůžeš tvrdit, že jsem mrcha cit. " a vůbec i v reálu"
Chápeš?
Nechápeš?
To máš jedno ..

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.