Výdrž kickboxerky Martiny Ptáčkové (27), která proplouvala jedním kolem StarDance za druhým, byla pro mnohé překvapivá. I když ji porota příliš nechválila, diváci ji svými hlasy posílali stále dál. Jak to? Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Lekno takze napíšete, že mi uděláte radost posledním příspěvkem, ale já sem ten kdo špatně chápe, protože až tak posledni nebyl. Tak to jo. A teď to obhajuje tím, že reagujete na urážky Vaší osoby. A co se Vas tak dotklo. Vyjádření že si neumíme stát ani za vlastním slovem. To je pouhe konstatovani faktu
Vzkaz pro - Jana Nováková : Tak podle mě - LV postoupila do finále hlavně privilegovaně, neboť dostala jako jediná soutěžící ze všech tanečnic 2. šanci na návrat, byť už byla vyřazena. Až takové zvýhodnění považuje ona za svou osobní výhru, nuže to pak něco ne zrovna lichotivé napovídá o ní.. Nezdá se mi spravedlivé, že jiné tanečnice se vrátit nemohou po vyřazení, ale LV ano.. Podmínky pro soutěžící mají být stejné pro všechny a ne že nějaká dvojice je upřednostněna druhou šancí před jinými.. A že se vrátila – trapné a směšné mi to přijde. Pro mě ona skončila v té soutěži, když ji vyřadili. Ten její návrat nepovažuji za objektivní pokračování jejího soutěžení, ale spíš za šaškárnu..
Vzkaz pro lekno : Lucka už vyhrála tím,že všem vytřela zrak a dokonce postoupila do finále přímo,bez rozstřelu..Ti,co ji nenávidí i ""bookmejstři"" měli špatný odhad.Móc špatný odhad! Teď už může být Lucka klidně druhá nebo třetí je to fuk.Ona svoji osobní výhru už má.
Tak vytřela zrak je nepřiměřená věta. Když už vypadla, a ČT jí, jako poprvé komukoli, dala šanci, bylo jasné, že blízcí a fanoušci se zmobilizují. A fan klub má silný, to se projevilo i dřív. Tak se posílalo jak o život, a v hlasování diváků skončila jako první.
Udělejte si tabulku podle hodnocení poroty, a zjistíte to taky. Dostala dvakrát za sebou výhodu, protože i bez těch jejích fanatiků je přece běžné, že se často hlasuje pro toho, který “potřebuje podpořit”.
Takže postoupila rovnou, a Marta do rozstřelu. Vy to označujete za výhru, jiní nad tím vrtí hlavou.
Mně je to vcelku jedno, sama ani nehlasuji, ona dle výkonu do finále asi patří, na první příčku rozhodně ne. Ale tady je už možné úplně všechno. Zkrátka to kolem ní opět smrdí.
JN; myslím, že pro Vondráčkovou je největší výhrou, oškubání Plekance a ona v tom bude pokračovat, ona je naprosto bez zábran a myslí si, že ona je někdo, někdo nebo něco, může být také, třeba malé u cesty!
Štve mě,že všude do všeho i tady do tancování se strká politika!
Vůbec nechápu, že vám Ptáčková byla.Ona je nějaká VIP?
Pro mě mi byla od začátku nesympatická a jsem ráda,že vypadla!A ještě se tady nějaký politický chytrolín chlubí jak získal pro ní hlasy!Tohle hlasování diváků by měli zrušit!
Tancií nerozumí a body jsou přece důležité co dá porota !
Jsem ráda, že se Lucka vrátila zpátky.Ta má opravdu talent ikdyž někdo je vůči ní zaujatý!
Jenže o ní nikdo nic nevěděl, takže Eben ji trochu divákům přiblížil, to je, myslím, celkem pochopitelné.
Dostala dopis z kanceláře Wiliama? Ale tady se to bude jedovatě komentovat, že si s ním píše… A nějaký politik + jeho bublina se přiznali, že ji podporovali? Co je na tom zvláštního?
Jiní mají jméno, své obdivovatele na základě rolí, Hartl své čtenářky, a o fanklubu Vondráčkové ani není třeba mluvit.
Mně zase docela sympatická byla. Tvář hezkou, vystupování normální, modelka to není, tanec taky nebyl z nejlepších, ale myslím, že ta nenávist, která se na ni svezla, když LV vypadla, byla nefér. Výrazy ani opakovat netřeba. A ona přece nečekala, že by mohla vyhrát, tak hloupá není.
pea.p . Zřejmě jste nepochopili, jak jsem myslela tu část mého příspěvku o tom, že už na vás nebudu ztrácet čas. To se netýkalo toho, že zde nebudu reagovat na vaše urážky mé osoby. Více k tomu již nepotřebujete vědět.
pea.p: Právě proto, že vám to chybět nebude, vám teď udělám radost svým posledním příspěvkem.. No v něčem vás nepotěším.. Informuji, že kvůli návratu nepřekonatelné pěnice se neplánují po… Jinak, nezlobím se na vás - asi vím, proč takhle reagujete. Mějte se..
Stardance sem dřív nesledovala. Ale jistě budete vědět kolik párů skončilo těsně před finále . V každém.případě tam teď jsou páry, které umí tancovat. A snad vyhraje ten který to z mého.pohledu předváděl nejlépe. Tedy Hes.
A Vy se z návratu Vondráčkové třeba po... Evidentně Vám leží v žaludku.
A reagovat určitě nemusíte. Chybět mi to nebude
Bože ten Zdechovský je ale hlupák. Takže aby sázkařská lobby nevyhrála, tak budeme největšímu outsiderovi posílat hlasy. Tuší vůbec ta prostá duše, jak fungují sázkové kanceláře?
LEKNO je poněkud zhrzena konspiratorka.
Na jedné straně brečet, že skončili lepší taneční páry než Vondráčková (pokud by šlo ale.ciste o.tanec, tak
ani Ptáčková ani Hartl by tam.davno nebyli)
A pak dle.Vas podivná rošáda -pokud jde o návrat Vondráčkove. Ta opravdu pravidla netvoří a BBC ji kvůli ní určitě neupravovala.
Pokud někdo odstoupí, a pravidla umožní návrat, je logické, že se může vrátit ten, kdo došel nejdal.
Vaš výkřik do.tmy je jako by při třeba rozběhu v atletice nahradil odstoupivsiho ten kdo skoncil třeba predposledni.Priptom je naprosto jasné, že ho nahradí ten, kdo byl první nepostupujici. ( a tento pak pokud bude ve finale nejlepsi muze nakonec vyhrat) Naprosto stejný scénář je u prijmacek do škol. Pokud se někdo rozhodně jít nakonec na jinou školu dostane možnost první pod čarou. Ne dvacátý nebo osmý. Takže naprosto logické, ale pro Vas podivna roṣ̌áda.
A to že teď postoupila přímo znamená, že její.podporovatele nechtěli aby tentokrát vypadla. A nějak nevidím.rozdil mezi podporovateli Vondráčkové, Ptáčková nebo třeba Hese. Pokud by šlo čisté o tanec tak je.vitez myslím jasný- Hes.
A pokud by minule vypadla Ptáčková, tak po odstoupení Hartla by to mohla být jen ona kdo by si vrátil. Zkuste se řídit něčím jiným, než nenávisti.
Vaše nálepka o zhrzené konspirátorce mě pobavila.. Také poetický výraz „výkřik do tmy“ . Opravdu není nutné kvúli mně zde básnit. Jinak, zdá se mi, že vám to v hlavě divně myslí. Neregistrujete pointu.. Osobně si nevzpomínám, kdy podivná rošáda, kterou nyní použili, aby se mohla vrátit LV s Lukášem - kdy byla v minulosti taková rošáda využita v případech, že ve StarDance někdo odstoupil. No protože kompetentní neráčí zveřejnit divné pravidla dané soutěže podobně, jako neráčí zveřejnit číselné výsledky diváckého hlasování - těžko budu mít důvěru v objektivnost takového programu. A vy si můžete myslet to své. Ten váš posměch + kec o nenávisti mi jen pomohl, abych si o vás již kompletně utvořila ucelený obraz. Nezvyknu si totiž udělat mínění o někom za vteřinu, ani nezvyknu člověka „odepsat“ za vteřinu. Nejsme všichni stejní. A už na vás nebudu ztrácet čas, je to zbytečné..
Jaký podvod, jaké šachy s hlasy ? Nadpis mi přijde zavádějící.. Že kamarád Martiny promluvil známé, aby poslali svůj hlas za svou osobu Martine - tohle není podvod ! Normální postup hlasování, podle pravidel té soutěže. No z nadpisu vidím, komu bulvár drží stranu. Neobvyklá rošáda se jim nezdá podivná, že se do soutěže vrátí vyřazená taneční dvojice. To je podle utajených pravidel - v pohodě ?! Ale když někdo a jeho kamarádi pošlou své hlasy Martině - tak do nadpisu naznačí, že podvod ? Manipulování + zavádění ! Od začátku, jak vyhodili pana Zdeňka Ch. mi ten jeho vyhazov přišel divný a teď už vím, co si mám o tom myslet.. LV musí vyhrát ! Byla vyřazena ze soutěže, ale to nevadí. I tak vyhraje. Pokud ale náhodou nějakým „nedopatřením“ zústane jen na 2. místě, nebude asi nadšená. Vnímám z ní, že chce výhru.. Předpokládám, že kdyby byl p. Zdeněk v porotě, skončila by v té soutěži mnohem dřív. Podle mě tam byly lepší taneční dvojice, které ale vyřadily ještě před vyřazením LV a Lukáše. Ty dvojice se vrátit nemohly, 2. šanci rnedostali.. Ta byla jen pro Lucinku a Lukáše.. Myslím, že se z té soutěže stala už jen šaškárna, neboť objektivnost byla vyhozena do kanálu..