Chtěl být hokejistou, pak se chytl Karla Gotta (†80) a vše bylo jinak. Interpret Písničky pro kočku nebo hitu Pláču, pláču sůl Milan Drobný slaví zítra osmdesátiny. Na koho a na co ve svém životě a kariéře vzpomíná nejraději? A na koho zas tak moc ne?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Pane Drobný, gratuluji k narozkám!!
Hodně zdraví a domácího štěstí s ženou, kterou jste si našel přiměřeně věkem, což je u VIP výjimka .
Tedy si nic nedokazuje s o 40 let mladší jako Gott a mnozí další a nejste pod pantoflem .
Máte někoho, koho vezmete za ruku a společně se rozběhnete, není to tak, že se za partnerkou belháte a přes den pospáváte, jako to bylo u Gotta.
Máte dost majetku na to, aby vás neosočovali z Gottova klubu, že mu závidíte. ( časté primitivní argumentační fauly jeho fandů ).
Víte ( a nejen Vy ) kdo je Ivana a že s ní byl problém, jen co Gotta dohnala k oltáři a byl už jistý .
Cítíte nespravedlnost nad zradou kamaráda, který Vás veřejně znectil a já s Vámi souhlasím.
Na Ivanu, která je známá hloupostí a z toho pramení i to, jak prahne po moci a chutná jí bych se já ani nezlobila.
S Gottem bych já ale už nikdy nepromluvila.Ani před smrtí , kdy chtěl odpuštění, ani na pohřeb bych nešla.
Věděl co Vám provedl a Vy s tím co na Vás nakydal musíte žít dál. Tohle já neodpouštím! A věděl rovněž co dělá, když Dominiku v podstatě lstí nad jejím stavem s Ivanou vydědili za kapesné 6 milionů.
Gott Vám měl zatelefonovat jako chlap chlapovi , že styky s Vámi ruší, protože Ivaně se nelíbí a chce mít tedy klid a omluvit se.Všechno na rovinu a bez bulváru !
Jenže Gott nikdy svůj názor neměl a za mě nikdy se jako chlap neuměl zachovat! Mnohokrát dokázal, že je poseroutka a i nadutec to byl . Měl dvojí tvář. Patolízaly si pěstoval a těch našel v šoubýzu víc, než dost!Kritiky kámošů , byť dobře míněné škrtal a ti mu nesměli přes práh.Jenže dobrý kamrád není povrchní a neříká jen ťuťu ňuňu.
A i s tou vilkou máte pravdu.Bylo vůbec divné, že mladá holka se v té veteši tehdy nedusila.Ale Ivana má provinční nevkus , tedy proto .A mohu říct, že jak je hloupá, vybrala si teď nový dům a já ihned řekla, panebože dispozičně - sousedé kolem na doslech i dosah, audio, viedo bordel, žádné soukromí, navíc mimo komunik