Musela udělat rychlé rozhodnutí, zda se po odstoupení Patrika Hartla (48) kvůli zraněnému kotníku vrátí do StarDance. Unavená Lucie Vondráčková (44) na to sice ihned kývla, ale velkou radost z toho nemá. Obává se, že si vyhazov prožije dvakrát za sebou!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Alena Lechnýřová: Vy, co máte lidi za hyeny, kteří se odváží napsat svůj ne právě rúžový názor na LV, tak vy jejich kritiku považujete za beztrestné plivání ? A co jste zde kydla vy, když takové lidi nazvete hyenami ? To není plivanec ? Vulgárně urážet kritiky LV a posílat fany na psychiatru vy můžete, ale jiný nesmí 1 kritické slůvko napsat na vaši modlu ? Vážená, nebudete tady rozkazovat, jaký postoj zaujmou diskutující k vaší „kultivované“ LV, která se beztrestně ve velkém nabalila z majetku Plekyho. Opravdu mi nepřijde od ní kultivované, jak obešla českou předmanželskou smlouvu, aby nemusela akceptovat, co tam podepsala. Ona a kultivovanost ? U nás se mega-oškubání exmanžela při rozvodu říká spíše - vychcanost.
lekno : zřejmě jsme obě trošku doufaly, že 5457057 umí číst, a že se vrátí a omluví se za nedorozumění a za útok.
No nic. Mě už od nich máloco překvapí.
Mějte se fajn.
Uživatel_5457057: Děláte ze sebe schválně omezence jen proto, abyste zde mohl urážet fany22 ? Nebo je fakt možné, že to nechápete ? Možná bych se neměla míchat do vaší diskuse s fany, ale mám pocit, že se hodí vám něco ještě napsat –
Takže, fany22 nemá k LV nenávist. Její příspěvky jsou o realitě, ona si nevymýšlí. Obsahují fakta, ne lživé pomluvy.. Píše jasně a srozumitelně, pochopit by to mohl i žák ZŠ.. Dále, ona se nenavažuje do zbývajících soutěžících a nepíše o nich hnusně.. Přečtěte si znovu tohle od ní - cit.: ..„stačí si přečíst, čeho byly schopny rozběsněné fanynky vůči tanečníkům, kteří zůstali..“ Fany tam pak naznačila, že fanynky nepěkně nadávaly na zbývající tanečníky ze soutěže – ty posměvačné urážející názvy jim přidělily ony, ne fany22. Zřejmě fany někde našla na netu jejich hnusné kydy. Fany chtěla asi naznačit, že fanynky LV mají potřebu anonymně špinit a posmívat se těm, kteří v té soutěži ještě zůstali a jsou proto konkurencí pro LV.. Neurážejte zde fany22. Ona se nikdy nesnížila k takovému ubohému posmívání se, k tak podlým výrazům. Neobviňujte ji z toho..
- Proč asi musel před letošní soutěží odstoupit od poroty pan Zdeněk Ch. ? Teď mi je to už jasné. Kdyby tam on totiž byl, myslím, že by asi těžko tahle rošáda prošla..
- A nebylo by třeba vyřizovat dodatečný souhlas k povolení rošády od těch zástupců, kdyby ten souhlas měli již předem ve smlouvách + v pravidlech soutěže.. Takže povolení k rošádě tam zŕejmě na začátku nebylo.. Pro omezence - těžko pochopitelné..
- A myslím, že LV chce tvrdě vyhrát. Mám z ní pocit, že těžko prodýchávala výhru mladé Dariji s Dominikem z r. 2023. Třeba se rozhodla, že nebude o nic horší od ní. Ona je totiž až moc ambiciózní, ráda se předvádí..
Jinak, vůči teď vyhozené tanečnici Terezce P. mi ten postup s rošádou přijde nefér. Neboť ona odstupuje bezdúvodně a na její místo přichází vyřazená LV. . To bude asi ta „objektivnost“ ze zahraničí, dodatečně schválena. Nějak ale osobně necítím, že by tahle rošáda byla objektivní..
Nazýváte pravdu špínou ? Fakta - i když se vám zdají špinavé – jsou fakta.. A fany22 je normální. Spíš mám pocit, že vy nějak divně vnímáte tu vaši nepřekonatelnou nestárnoucí pěnici..
5457057 -
Fanynky to podcenily.
Klan maká, aby přesvědčil, že se vrátit musela.
A tenhle článek to popírá.
Popis situace. Co vás na tom tak rozdráždilo?
fany ... nepatřím do klanu L.V. ale přesto se mi nemusí líbit, to co vy píšete. Co vám tato žena udělala, že k ní máte takovou nenávist? A dále nechápu, proč se navážíte a tak hnusně píšete o jiných tanečnících? Tato vaše věta, že jsou to ... "hejkal, duševně nemocný tajtrlík, almara, kterou drží Hrad, zákeřný Hes, nafoukaná vyzáblina" - tak to se vám zdá normální??? Co jste to proboha za ženu???
Lucie, jestli vám smlouva dovolí, odmítněte pokračování. Hyeny úrovně Novotného brousí zuby . Mohou beztrestně plivat na hezkou, vzdělanou a kultivovanou ženu. Nedávejte jim příležitost. Nekomplikujte si Vánoce a život špínou.
Klan kolem Vondráčkové maká na tom, aby přesvědčil lidi, že se vrátit musela, že to bylo v pravidlech (že kvůli ní speciálně museli žádat BBC o svolení k návratu jim nějak uniká) , a vy jim teď do toho hodíte vidle s tím, že se musela rychle rozhodnout.
Vyhazovu podruhé se bát nemusí, stačí si přečíst, čeho byly schopné rozběsněné fanynky vůči tanečníkům, kteří zůstali : hejkal, duševně nemocný tajtrlík, almara, kterou drží Hrad, zákeřný Hes, nafoukaná vyzáblina,…
A prý : “Lucinko, národ tě miluje” Panebože. Jen to lehce podcenily. To se teď změní.
Dělo se tohle někdy po neúspěchu skvělých tanečnic, jako Šípková, Schneiderová. Kubelková, Arichteva aj.?
Teď ještě onemocněl partner Dancingerové, za den nebo dva se ty nové tance naučit nemůžou.
Takže je vše jasné. Jen to prostě přestalo bavit.