Tak tohle pro něj bude tvrdá rána. Jaromír Soukup (55) letos nedostal pozvánku na prestižní předávání cen Český slavík. Televize Nova dala přednost jeho expartnerce Agátě Hanychové (39).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tohle byl tak trapný Slavík s těma dvouma trapakama, Aleš Hama vypadá opravdu jak slizky, upoceny trpaslík, to jak předváděli líbání a valeli se po zemi... fakt naprosto zoufalý. Hlediště plne zoufalych umělců toužící se zviditelnit, Absolonová více než afektovana, jako vždy. Jediný, kdo měl nějakou úroveň z účinkujících byla Lucie Bílá, která mne překvapila že všech nejvíce, jak byla normální a normálně oblečená, jak se sluší na dámu. Celý tenhle Slavík je už totální propadák a variete pro hloupé a hloupejsi. Jo a AnnaK. hvězda největší sedící hned u kola s Absolonovou, která měl obličej tak napichanej, že ani nehla brvou.
Soukup nedostal pozvánku, protože si dovolil kritizovat trapné moderátory válející se ve vaně .
Naprosto souhlasím, že tohle do honoráble pořadu je trapárna a spíš se měli přehodit do Silvestrovké šou.
Nelžu, když říkám, žže jsem neviděla jediného Slavíka v přímém přenosu .V době, kdy žil Gott to byla ztráta času a taky nějak časem zpeváci ubyli a byli někde jen v muzikálech a pod.Podpora madých talentů neexistuje .
Měla jsem radost, když Slavíka dostal " hurikán " Janda a Gott to nelibě nesl.
Královně Agátě se asi z toho, že tejden pila jen vodu, aby v šatech vypadala udělalo nevolno a tak královnu odnesl její bijec a nový manžel jak pytel domů.
(Možná si o přestávce přihnula, ona alkohol ráda ).