Jako by její tělo nemělo žádné limity. Zpěvačka Lucka Vondráčková (44) v sedmém kole StarDance předvedla senzační akrobatický kousek. Tanečník Lukáš Bartůněk (36) ji chytil za boky a zvedl nad parket jako prkno. Tenhle bič si na sebe upletla sama...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
pea.p... zřejmě jste z jejího šíleného fanklubu, protože ne, o jiných se nepíše tolik jako o Vondráčkové. A pokud si myslíte, že se na ni díváme schválně, tak omyl. Ono totiž nelze přehlédnout, když zapněte internet a "každý den", na vás vyskočí tenhle starý diblík. Myslíte si, že ti někdo čte schválně? Ne, ale pokud na vás bude "každý den " řvát titulek... božská, talentovaná, úžasná, nejlepší a jiné nesmysly, tak vás ti dopálí taky a musíte se ozvat !! Tak nám prosím vás neraďte, co máme a nemáme dělat. Vy si idealizujete marmeládu ve fanklubu a nás, normálně uvažující nechte být.
Vy normálně uvažující, která nečtete články schválně a reagujete asi taky omylem. Tak to mě opravdu pobavilo , Vy budete asi oběť bulváru, kterou články o Vondráčkové nutí reagovat. Tak hlavně že se považujete za tu normální . Jinak se hoďte do klidu. Televize má kouzelné tlačítko a dá se přepnout. A články na netu co číst nechci-prostě nečtu. A budete se divit-jde to celkem v pohodě. Dokonce mě nikdo ani nenutí na ně reagovat. Jinak marmeláda je dobrá na chleba-především ta domácí.
Myslíte ty rodiče, pro které nejdřív nebyly k dispozici vstupenky, pak nechtěli být na kamerách, a následně se k tomu velmi ochotně nechali fotit?
To už tak je, Lucie za to ani nemůže, pozérka navždy.
Už zase marmeláda??? Dejte s ní už pokoj. Co předvádí tak světoborného, že se o ní píše každý den na internetu? Je mi už tak protivná tahle umělkyně co neumí zpívat, že jen vidim její ksicht nebo jméno, je mi zle, takže ne, brada mi určitě nespadla a nikdy z této protekční věčně protěžované umělkyně, nespadne. Jděte s ní už do háje. Ona tam tančí sama?? O nikom se denně nepíše, jen o ní 😡😡😡
V klidu - ať Vám nepraskne cévka. Psalo a píše se i o jiných. - Hartlovi, Ptáčkové, Dancingerové ap. Nesmíte vyhledávat jen Vondráčkovou. A tím, že se u jejího článku vyskytuje tolik komentářů - je jedno zda negativních či pozitivních, znamená to, že se na to někdo dívá, čte to nebo to komentuje. Proto se o ní píše. Stačí tedy nečíst, nekomentovat a určitě se Vám uleví.
Co na tom bylo, tak krásného, mně to připadalo jako nějaký nepovedený zdvih! Ona je prkenná stále, nikdy partnerovi ani nepomůže při zdvihu, jako to dělají ostatní tanečnice! Proč furt na ní poukazujete, ona není vůbec dobrá, taková protekční, bez šmrncu!
Jana Němcová...pardon, něco mě ušlo,?,, Je to taneční soutěž ,nebo scénka z cirkusu? Udělat prkno, a potom ještě jako bonus vystrčit nožku. No, ještě že se nevystrkovalo něco jiného !!