Zatímco bývalá manželka Ondřeje Brzobohatého (41), Taťána Kuchařová (36), považuje jeho koníček za nezdravý, jeho současná žena Daniela Písařovicová, nyní Brzobohatá, v něm chotě ráda podpoří. Doma si prý dokonce běžně půjčují laky na nehty. Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tento problém naštěstí nemusím řešit, vychovala jsem chlapy a ne mamánky! Takže z nich mám normální chlapy s mnoha negativy, nicméně bez podobných úletů. Jsou možná starší než vy, rozhodně starší než Brzobohatý, a už nehrozí, že bych tohle v sobě musela řešit. Ale začíná mě z psychologického hlediska bavit vaše sebeprezentace, místní chronický oponent nebo štváč "z povolání"? Najděte si laskavě jiný styl, nejste poslední spravedlivá!
Samozřejmě vám gratuluji, že máte syny, za které se stydět nemusíte, já mám dobře vychované dcery, jedna pracuje v sociálních službách, tak holt máme pro ty, kteří jsou trochu jinací větší pochopení a nepliveme na ně. Dokonce v příbuzenství máme homosexuála a nestydíme se za něj a nekopeme do něj. Máme ho pořád rádi a Brzobohatý mi je jedno ať si obléká co chce jeho věc. Trochu psychologicky se zamyslete vy a nemusít poučovat mne.
Musím vám oponovať. Na oslave J. Krausa bol Mareš výborný, trapný bol Bouček, ktorý sa nasilu smial a jeho hlasový prejav bol polohysterický, Daniela bola akurát zle oblečená, ale to je chyba stylistov programu, lebo oni ich obliekajú. Daniela bola v prejave veľmi ženská a príjemná. Vy ste dosť negatívny človek. Banášová stratila iskru, ale pri Krausovi sú asi všetci poriadne strémovaní.
Pustila jsem si na Youtube oslavy 20 let pořadu Krause.
se to nepovedlo ( můj názor)
Mareš byl trapák a neměl na to, tu Slovenu, Banášová, nebo tak nějak, kterou nesnáším jsem přeskočila a pak viděla Brzobohatou .
Její obočí , obličej, kostru ....... Vypada jako chlap . Vůbec ale nevím, proč tam byla, proč ji tam ta scénáristka obsadila, to byl úlet!
Jsem hodně nekonformní , ale muž mě musí převyšovat, intelektem a okouzlovat charismem, kariérou, elegantním upraveným dojmem, vystupováním a autoritou.
To nalakované nehty a sukýnka nejsou.
Brzobohatá je vadná, nemůžu si pomoct. A Kuchařová taky.
Jen chci, aby nezapadlo, že Kuchařová v NYC žila s modelem a ten byl gay .Tak ať si to ta Kuchařová taky v palici srovná a přestane ndřeje hanit!!!!
Hon na Brzobohatého je od ní hnusný.
Jaký je, takový je, nikomu neškodí, ale holt přitahuje divný ženský, protože divný je.
Musím vám oponovať. Na oslave J. Krausa bol Mareš výborný, trapný bol Bouček, ktorý sa nasilu smial a jeho hlasový prejav bol polohysterický, Daniela bola akurát zle oblečená, ale to je chyba stylistov programu, lebo oni ich obliekajú. Daniela bola v prejave veľmi ženská a príjemná. Vy ste dosť negatívny človek. Banášová stratila iskru, ale pri Krausovi sú asi všetci poriadne strémovaní.
Je mi fuk kdo je u nich víc ženská nebo chlap,ale to,co měla na sobě Brzobohatá u Krause(pořad k výročí-show JK) bylo jak z popelnice. Něco tak příšernýho se jen tak nevidí.Barva,střih,velikost bylo jedno velké fiasko.
Daniela má hrubší obličej i chlapskou postavu, takže u nich možná není jasné, kdo je za koho. Jejich věc, pokud jim to nevadí. Jeho ženě Kuchařové ty jeho převlékačky vadily, ostatně by to vadilo většině žen,. Která z nás by chtěla mamánka s podobnými choutkami? Já bych se styděla, kdyby takového koníčka měl kterýkoliv z mých synů!
To víte, že ji ty převlékačky vadily? Nikdy jsem to od ní neslyšela. Kdyby váš syn měl takového koníčka tak byste ho zavrhla anebo se ho snad zřekla? Pořád by snad to byl váš syn anebo ho přestala mít ráda?
paralenka : Myslím, že ke stydění by byl důvod, kdyby se synové projevovali jako podrazáci a lháři. To tento případ není. Brzobohatý i se svou neobvyklou zálibou je stokrát hodnotnější člověk, než Kuchařová. Je to zkrátka umělec.
A nechápu, proč to tolik hodnotíte. Nalakované nehty a pro mě dokonce i prsteny u mužů, to můj vkus taky opravdu není, ale myslím, že u záliby, která nikomu neubližuje, by člověk přece jen v sobě měl najít nějakou toleranci.
U Krajča, Jordana Haje, Korna …a dalších světových umělců vám ženská úprava vadí taky, nebo jen speciálně u Brzobohatého?
A co vadilo Kuchařové, to je už úplně mimo téma. Ona se každopádně kvůli tomu nerozvedla. Dokonce ho napadala, kolikrát jí byl prý nevěrný.
Vždyť pro ni bylo prioritou, aby nebyla rozvedená. A mstila se za rozvod.